[]

daha önce raftinge gidenler bakabilir mi

yarın ilk kez gideceğim raftinge. yedek ayakkabı vs götürelim mi.
ne alalım yanımıza.



 
bot kürek kask can yeleği halat şort mayo tayt gibi bişey. ayakkabı bi tane yeter orta yanlarda otur. hadi beline kuvvet


  • freetakilir  (15.04.16 18:59:18) 
@freetakılır botu da mı giz götürcez kardeş :)
onların vereceği şeyler dışında kişisel olarak ne götürelim

  • bana her yer cehennem  (15.04.16 19:04:55) 
Ayağına geçirmelik bir şey verirler zaten lateks gibi. Hatta benim gittiğim yerde üstüne baya dalgıç giysisi de veriyorlardı isteyenlere ama ben giymedim. Alacaksan birer tane yedek şort, tshirt al yeter. Bir de havlu almayı unutma. Temiz kalmamış olabilir, hatta hiç olmayabilir belki.
Süper keyifli bir şey lan. Hadi iyi eğlenceler

  • naberabi  (15.04.16 19:05:35 ~ 19:06:41) 
Telefon vb almayin.
Gozlukler yuzunuze gevsek geliyorsa (yani dusme ihtimali varsa) almayin
Ayaklariniz islanacak, islanmasinin sorun olmayacagi spor ayakkabi, sandalet ya da bu plastik deniz ayakkabilarindan goturun. Terlik de goturebilirsiniz. Hic kaybetmedim ben ama kaybedenler oldu.

Gunes kremi surmeyi unutmayin, gerekirse ustunuze tshirt giyin (can yelegi disinda kalan omuzlarin uclari, kollar filan baya yaniyor)

Nerede yapacaksiniz raftingi?

He bir de oyun bozan olmayin. Rehberiniz hadi botu dusurelim filan derse ya da sizi suya atmaya filan kalkarsa ortami germeyin, keyfini cikarin. Suya atlayinca hicbir sey olmuyor merak etmeyin.
  • kuehles blondes  (15.04.16 19:09:04) 
Yedek çamaşır (eşofman, tişört, çorap), terlik (duş alırken vs. iyi olur), şampuan ve havlu alın yeterli. Spor ayakkabı ve güneş gözlüğü de seçimlik. Gözlüğünüz varsa ip alın, bağlarsınız düşmez.
Ayakkabı, üst, yelek verirler.

  • kartallar yuksek ucar  (15.04.16 19:15:24 ~ 19:16:23) 
güneş kremi +1
oradan plastik terlik gibi bişey veriyorlardı diye hatırlıyorum.
tadını çıkarın, dalgalardan çok diğer bottakileri ıslatmak, suya atlamak falan zevkli :D onları yapın.
  • rodriguez2  (15.04.16 19:26:58 ~ 19:27:18) 
Koprulu kanyonda su ana kadar 20 kez filan rafting yaptim sanirim.
Ayakkabi verdiklerini hic gormedim:(( tabi ki kisibasi 100 tl alinan turistlere veriyor olabilirler, ben transferli filan yemekli 25e yapiyorum:)

Zaten gerek de yok islatmaya kiyamayacaginiz ayakkabi olmadigi surece.
Ic camasiri vs de gerek yok, mayolar kuruyor zaten ama tabi siz bilirsiniz.
Tatli su oldugu icin hemen ardindan dusa da gerek yok bence, zaten ayni nehirden gelen suyla dus alacaksiniz cok buyuk ihtimalle :D

Havluya da gerek yok, bi pestemal alin cok isterseniz. gunesin altinda zaten kuruyorsunuz. Daha otururken kuruyor yani mayolar. Zaten tatil, azcik islak kalsanjz cok da sikinti olmaz herhalde?
Gunes kremi muhim, ayakta bir sey olmasi muhim.(terlik, islanmasina uzulmeyeceginiz ayakkabi, sandalet, plastik deniz ayakkabisi dortlusunden biri) ve good mood.
Maceraci ruhunuzu cikarin, eglenceli yonunuzu kesfedin. Diger botlarla su savasi yapin, kendi botunuzdakilerle sarki filan soyleyin. Botu devirin rapidlerin birinde. Yuzme molasi verin. Suya dusunce korkmayin.

Cok keyifli vakit olacaktir, eminim.
Kask takmayi unutmayin. O onemli. Can yelegi ve kask. Olmali :)
  • kuehles blondes  (15.04.16 19:34:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.