[]

Buzdolabı alacağım (!)

Selam Romalılar,

Hali hazırda evlenecek er kişiyim.

Buzdolabı alacağız ancak takıntıları olan çift olarak kafamızda bilinçsizce oluşturduğumuz üç kriter var.

1. Bosch (çamaşır ve bulaşık makinesini bosch aldık)
2. Dondurucu haznesi altta olacak. (kullanışlı)
3. No Frost olacak. (sebebini bile bilmiyorum)

Bu kriterler dahilinde ve haricinde önerisi olan beri gelsin.

www.bosch-home.com.tr

Bu dolaba bu fiyat verilir mi? Kullanan var mı?

Bys

 
NoFrost: buz oluşmasına karşı mükemmel koruma sayesinde zaman ve enerji tüketen buz çözdürme işlemine bir daha hiç gerek kalmaz.


  • bapyemir  (15.04.16 17:28:23) 
profilo bakabilirsiniz. bosch ve siemens'in aynı modellerine sahipler. aynı fabrikada üretilirler. sadece üzerindeki aksesuarlarında değişiklik olur.

bende şundan var 1 senedir. memnunum.

urun.n11.com
  • mr.goodcat  (15.04.16 17:37:46) 
valla ben bosch aldım kafam rahat :) modelini tam hatırlamıyorum eve geçince atarım istersen.


  • fernandoenes  (15.04.16 17:46:47) 
Keşke dolabı da çamaşır ve bulaşık makinesiylemalsaydınız. Belki indirim yaparlardı.
No frost olsun tabi niye olmasın :))

  • sutlu nescafe  (15.04.16 18:05:59) 
mr.goodcat +1

siemens lowfrost kombi tipi a++, 530lt bir cihaz kullanıyoruz 1 senedir (modeli evden bakabilirim ama mr.goodcat'inkine benzerdir tahminim), 1.300'e filan almıştık. bir sıkıntımız yok, raf sistemleri de gayet güzel. buz çözdürme geçen ay bir kez yaptık, düğmesi var basıyorsun. a++ olayına ve fiyata tav olmuştum ben. bu lowfrost'lar eski kapalı kasa sistemi, nofrost daha yeni bir teknoloji elbette ancak nofrostu sağlamak için soğuk hava kanalları gerekiyor, bunlar olunca da hava filtreleri gerekiyor (anti bakteriyel, oxyplus, hijyen+ vb dedikleri) olay ondan büyüyor biraz. bir de o sürekli hava üflemeden dolayı yiyecekleri kuruttuğu filan söyleniyordu, yanlış olabilir kafanızı karıştırmayayım.
  • kaichi  (15.04.16 18:12:01) 
Evde siemens+bosch+profilo var.
Hepsi ayni fabrikanin urunu hepsi 10 numara.o yuzden fiyatlarini karsilastirmasi yapin.modeller uc asagi bes yukari benziyor zaten.

  • brnbrs  (15.04.16 19:07:55) 
www.bosch-home.com.tr

bunu kullanıyoruz. Gayet memnunuz. Geçen sen aldık.
  • accorbite  (15.04.16 19:34:58) 
siemens al. bosch'la aynı yerde üretilirler bariz bir kalite farkları yoktur modeller arasında ama bi tık daha uygundur fiyatı.


  • victum  (15.04.16 19:42:56) 
Buzdolabında Bsh grup iyi değil, çok buz kırma sesi çıkartıyor geceleri rahatsız ediyor diyorlar. Sözöükte de bu konuyla ilgili şikayet entryleri vardı hatta.


  • hala mi ceren yahu  (16.04.16 02:55:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.