[]

Colossus'lar Toplanın!

aşağıdaki duyuruyu gördüm aklıma geldi. 2 aydır falan spora gidiyorum. ekte olan programı yapıyorum. sorular:

1. ben bu programı 6 gün uyguluyorum. gördüğüm kadarıyla genelde 3 gün çalışılıyor ama ben 6 gün başladım öyle de devam ediyorum. düşüreyim mi?

2. hareketler nasıl? "o hareket çöp, şunu yap." dediğiniz bir şey var mı?

3. her antrenman sonunda (bacak günü hariç) yarım saat koşu bandında yürüme-koşma yapıyorum. devam mı?

4. leg curl makinesinin koltuk ayarı bozuk, rahat yapamıyorum. belime yükleniyor ağırlık. "onun yerine şunu yap" diyebileceğiniz bir hareket var mı?

teşekkürler.

s23.postimg.org

 
Pull down behind the neck önerilmiyor. Omuz için zararlı diyolla. Zayıflamaya çalışıyorsan git tabi başka planın yoksa. Kas yapmaya çalışıyorsan düzenli olarak ağırlık artırman ve haftada üç gün çalışman yeterli. @sage nin yazılarını oku sözlükte vücut geliştirme başlığında.


  • hasmetizm 2046  (15.04.16 17:09:26) 
niye bu kadar fazla makina? serbest ağırlık yok mu?


  • ayiadam  (15.04.16 17:13:09) 
@ayiadam var. ne yapalım?


  • mattiadestro  (15.04.16 17:25:12) 
geçen angelus birine diyordu niye bu insanlar spor salonuna gidince hemen makinalara yöneliyor diye. sebebi herhalde program vs bilmememiz. ben de ilk makinalara gittim. buraya sordum öeeeh dediler. temelin yoksa herkes stronglifts 5x5 yada icf 5x5 öneriyor başlangıç için. ben ekim ayında başlarken bakmadım. kasımda hem buradakilerin yönlendirmesi hem de reddit de insanların yazdığını bakınca stronglifts 5x5 çok mantıklı geldi.

senin de temelin yoksa o programı inceleyebilirsin. yaklaşık bir saat süren, 3 ay sonunda güç kazanımı bakımından hayal edemeyeceğin yerlere gelebileceğin bir program.
  • ayiadam  (15.04.16 17:32:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.