[]

Macaristan'a Gitmek İçin Vize Süreci

Selamlar,

Ağustos'ta Budapeşte'de yapılacak Sziget festivaline gideceğim ve haliyle schengen almam gerekiyor. Şirketin çalıştığı firmadan gerekli evraklarla ilgili bilgi istedim ama çok muallak bir cevapla evrak listesi yollamışlar. Cevap içeriği şöyle:

"Çek Cumhuriyeti'ne gidecek sanırım, Çek Cumhuriyeti ile ilgili evrakları gönderiyorum, başvuru Ankara'dan olacak"

Çek ne alaka? Festival biletini aldım ve en geç bir hafta içerisinde uçak biletini de alayım ki bilet fiyatları uçmasın. Başka firma üzerinden yürüyüp onlardan mı yürüsem ki? Bir de Antalya'dayım, hiç uğraşasım yok :(

 
Hayır yahu çek ne alaka. Macaristan olacak diye bilgi verin. Yanlış anlamış gibi görünüyorlar.


  • interview with the vampire  (15.04.16 16:47:39) 
Ne bileyim belki Prag sonra Budapeste falandır diye düşündüm de çok saçma geldi. Neden zaman ve yol kaybı yaşayayım. Şimdi güvenemedim, tekrar sorayım.


  • quanche  (15.04.16 16:48:59) 
Bence önce şirketin çalıştığı firmayla görüşün ve gerekli bilgileri alın. Baktınız olmuyo başka firma bulursunuz


  • interview with the vampire  (15.04.16 16:50:12) 
istanbuldaysanız macaristan konsolosluğunun çalıştığı aracı firmadan kendiniz alın. Hızlı ve kolay zaten

www.orangevize.com
  • nightwalkerg  (16.04.16 03:02:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.