[]

Banka kredi oranları

Ev alma gibi niyetimiz var da bankalarin faiz oranlari yuksek. Duser mi? Dusmesini beklemek mantikli mi? Bir de subeler internetteki oranlardan daha dusuk oran verebiliyorlar mi yoksa her subede ayni oran mi?




 
merhaba. haftaya ayın 20sinde mb faiz düşürmesi bekleniyor. konut kredilerinin ve bireysel kredilerin faiz oranlarının da düşmesi bekleniyor. bir bankacı daha iyi açıklayacaktır ama siz şimdi çekseniz krediyi 2 ay sonra düşse (misal) zaten faiz oranınız sizin lehinize iyileştiriliyor.


  • libertine  (15.04.16 16:49:48) 
Düşer mi bilemem ama düşerse kredinizi tekrar yapılandırabiliyorsunuz. Faiz indirimi oluyor daha sonradan.


  • yine de şahlanıyor  (15.04.16 16:55:41) 
Sabah ntv de izlemiştim bu konuyu bir uzman yorumladı. Uygun bir fırsat varsa önünüzde beklemeyin diyordu ki libertine nin dediği gibi sonrasında iyileştirme yapılıyor.


  • gozu acik sevisen yahudi  (15.04.16 16:55:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.