[]

aliexpress veya dealextreme

arkadaslar buralardan neler aliyorsunuz? ozellikle fiyat performans orani yuksek urunler neydi su ana kadar aldiklarinizda? beklediginizden iyi cikan, iyi dayanan urunleri soruyorum ozellikle.
her sey hakkinda olabilir.



 
Telefon aksesuarları, araba için tutucular falan, bileklik, 20-40$ arası saatler, formalar.

Bunlar güzeldi.
  • gozu acik sevisen yahudi  (15.04.16 16:23:45) 
Telefon yedek parçası aldım. Aldığım parça da iphone'un ahize hoparlörüydü. Apple yetkili servisine götürdüğümde $150 + İşçilik dediler. Ben de Aliexpress'ten 1 hoparlör ($2) ve 1 montaj seti ($1.5) aldım. Hala canavar gibi ses veriyor. Beklediğimden çok daha iyi çıktı.

Bir kere de eski bir bilgisayara ram almıştım. 70 günde geldi falan ama onu beklerken gittigidiyor'dan da aldım. gg'den aldığım Kingston'dı. Bozuldu. Çin'den gelen hala sağlam.
  • himmet dayi  (15.04.16 17:14:10) 
bi gözlük aldım, tam istediğim gibi geldi. türkiye'de de o model çakma gözlük bulamadım mesela. dolayısıyla baya kârlı oldu. ama aldığım bi gözlük de beklediğimden büyük geldi. gerçi şimdi onu da daha yüksek fiyata satışa çıkardım. yine kazançta olacağım satarsam.

cüzdanlar fena değil gibi duruyorlar. telefon kılıfları fena değil ama kalitelisini bulmak lazım. bazısı kötü geliyor.

başka bir alışveriş yapmadım hiç.
  • nathanieltroy  (15.04.16 17:15:10) 
18650 pil, 18650 ile çalışan el feneri ve powerbank, mekanik saat, telefon parçası, eldiven, ıvır zıvır..


  • icim urperiyor  (15.04.16 17:18:30) 
figür, telefonla alakalı her şey, cosplay ürünler dizi film ürünleri, terrarium için minik eşyalar, şarj kablosu original lenovo ve gayet kaliteli sadece 2 dolar :) bi saat almıştım leş gibi deri kokuyordu tek firem budur :D


  • sen de git sen de unut  (15.04.16 17:18:34) 
o zamanki arabam için bi tane parça almıştım. türkiyede bulduğum yan sanayiler arabama olmadı, soketleri uyumsuzmuş. yetkili servis 1100+kdv fiyat vermişti. ben bu ürünü aliexpress'ten 30 usd fiyata aldım.

parça da camları açıp kapattığımız kapıyı kitlediğimiz switch var, şoför tarafındaki ana kumanda. Power window master control switch diye geçiyor.

Bu bahsettiğim çok extrem bir parça. Telefon tablet kılıfı, ekran kırılmaz camı, elektronik şeyler, oto parçaları, bagaj havuzu, paspas. ilk aklıma gelenler.
  • battal gemalmaz  (15.04.16 17:27:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.