[]

Depresyondaki birini çıkarmak için gönderileck şeyler

Şarkı gibi değil de. mesela hayat hikayeleri. film olabilir.

EVden odasından çıkmayan oysa çok yetenekli ve çok şeyler kaznadırabilecek biriyken, kendini çürümeye veren genç birine yardım etmek isityorum edebilirsem.

Yapamadım ama şimdiye kadar.

 
bir şey göndererek çözebileceğinizi sanmıyorum. olursa da çok istisnai olur. tek yol bahanelerle onu dışarı çıkarmak. dışarı çıkaramıyorsanız da başka birine karşılık beklemeden yardımı dokunacak elinden gelen şeyler isteyin.


  • ganbatte  (15.04.16 14:10:55) 
iyi hissetmek kitabını hediye et.


  • nathanieltroy  (15.04.16 14:13:11) 
nhk mutant planet


  • kargn  (15.04.16 14:17:23) 
ne yollarsan yolla çıkmaz. çıkıyorsa zaten o depresyon değildir.


  • cekilmis gayfe  (15.04.16 14:30:33) 
depresyonu bir kilo baklava, bir avuç erik, sikimsonnik kitap vs. ayarında küçümsemeyin lütfen. eğer gerçekten arkadaşını düşünüyorsan git kolundan tut zorla dışarı çıkar, hayata karışmasına yardımcı ol veya uzman doktora götür. vicdanımı en kolay nasıl rahat ettiririm diye düşünüyorsanız hiçbir şey yapmayın daha iyi.

kısa bir süre önce bir tanıdığım intihar etti. depresyon ciddi bir hastalıktır. lütfen hafife almayın
  • yemrem  (15.04.16 14:37:51) 
Kolun dışarı çıkart, psikiyatriste götür. Depresyon hele uzun süreli depresyon hafife alınacak şey değil.


  • kyha  (15.04.16 14:39:19) 
kendisi istemedikçe sen ağzınla kuş tutsan faydan olmaz.


  • kakao  (15.04.16 14:51:27) 
Gidebileceği en yakın yerden kendisine bir terapist randevusu alın. Siz ödeyin. Ona da sadece bir seans gideceğini, hiçbir işe yaramaycak olsa bile kendisi hiç tanımayan biriyle objectif olarak konuşmanın ufuk açıcı olabileceğini, bir saatlik bir şeyden hiçbir kaybı olmayacağını, sonra gitmek istemezse devam etmeyebileceğini söyleyin. Randevu günü beraber gidin. Çıkışta biraz konuşun. Bence bu en iyi seçenek.


  • shadowcat  (15.04.16 14:58:00) 
hırka.


  • kuzey li  (15.04.16 14:59:00) 
depresyon dediğimiz kolayca girip çıkılacak birşey değildir. Ciddi bir rahatsızlıktır.
eğer arkadaşınız "ya bugün canım çok sıkılıyo evden çıkasım yok" dese böyle birşey yapabilirsiniz.
Eğer gerçekten depresyondaysa tedavi olması gerekir. Eğer gerçekten yardım etmek istiyorsanız psikoloğa gitmeye ikna etmek yapabileceğiniz en büyük iyilik olur.
  • innerbliss  (15.04.16 17:18:22) 
depresyon cidid bisiy ama sevildigini bilmek herkese iyi gelir, bence imkanin varsa birsey gondermek yerine ara veya ugra, mumkunse beraber disarida yuruyus yapmaya ikna et, suclayici yargilayici tarzda konusma, yardim alabilmeye takatinin olmasi icin bile itici bir guc gerekiyor, bence biraz gunes isigi biraz temiz hava, bir de mumkunse erik ve cagla da canlandirici olabilir. kolay gelsin.


  • mavicorap  (15.04.16 17:53:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.