[]

Kosgeb'in hibesinden yararlanan var mıdır?Aklımda deli sorular...

Merhaba kosgeb'in girişimcilik destek programından yararlanan var mı? Varsa prosedür nasıl işliyor? Faydaları ve zararları neler? En önemlisi de işi kurarken hibeleri önden mi veriyor yoksa daha sonra faturalarla birlikte geri ödeme için kosgebe mi başvuruluyor? Bilgisi olan var mı?




 
Çok teşekkür ederim @want2die.


  • gafgaliba  (15.04.16 13:19:07) 
danışmanlık yapıyorum.
want2die arkadaşa ek olarak şunu söyleyeyim. kurumun en çok önem verdiği şey sürdürülebilirlik.
mali tabloları gelir gider kalemlerini iyi hesaplayıp sunman gerekir. ve istediği formatın dışına kolay kolay çıkamıyorsun.
  • mrtkbl  (15.04.16 14:39:07) 
ben de tıkladım @want2die.

peki teknogirişim olacak mı tekrar? bir bilgin var mı?
  • maxc  (15.04.16 14:41:11) 
aradığın cevaplar burada güzelce anlatılmış: www.donanimhaber.com


  • halitkin  (15.04.16 15:12:04) 
kosgeb in yeni girişimci kursları 1 hafta değil 5 hafta sürüyor ben gittim . sertifikayı birkaç ay sonra veriyorlar .


  • devilone  (15.04.16 15:15:21) 
@want2die işin içinde alkol geçmicek demişsin ama şu listede bira imalatı yazıyor. bira imalathanesi açmaya kalksak alabiliyoruz sanırım?
www.kosgeb.gov.tr

  • sta  (15.04.16 17:09:58) 
bilen arkadaşlar çok güzel anlatmış yalnız ben de böyle bir yerde çalışmış biri olarak ekleyeyim 2-3 sene önce ödemeler gecikmeliydi bayağı


  • cy7  (16.04.16 01:36:47 ~ 01:37:07) 
daha bugun konuyla ilgili bi seminere katıldım, il kosgeb muduru girişimci hibesileri için bütçe ilk kez bu yıl 3 katına cıkarıldı dedi. yani ödemede sıkıntı olmaz sanırım artık, olmasın yani.

öte yandan egitimini guzel biyerde alırsan faydalı olur, istanbul asırı yogunmus diye duydum 2016 kontenjanları kapanmıs dediler ama ne kadar dogru bilmiyorum. çevre il/ilçeler arastırılabilir.
  • galandar kostumu  (16.04.16 01:50:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.