[]

Yorgunum

Çok yorgunum, cok yorgun.

Hayattan insanlardan sogugum. Insanlar cok yordu beni. Güzel bir insandim ben, mutluluklarim sevgilerim ozlemlerim vardi.

Dün hic bellemedigim anda sag kroseden gelen yumrukla yerdeyim. Bir buçuk gündür ne koşuma gittim ne kendimle ilgilendim. Kendimde sevdiğim hic birseyi yapamadim. Cok sıkıldım be. Bir bayan olarak hemcinselerimden bıktım mesela. Sığ görüşlü kompleksli alingan tripli olanlarindan, kendini prenses sananlarindan biktim. Erkeklerden biktim mesela. Namusu iki bacak arasinda sanmalarindan, piskin piskin yazip sonra tersleyince birsey olmamis gibi davranmalarindan, yanimizda genis gecinip memleketine donunce bunlar bize ters diyeninden biktim. Insan olmayan insanlardan cok sıkıldim ama nereye baksam onlar. Bir bayan olarak sirf gece 10 diye kosudan spor kiyafetle donerken laf yememin normallestirilmesinden biktim.

Iyi bir insan olmak yanlızlıktan baska birseye yaramiyor bunu anladim. Hele kadinsan zaten sıctin. Son aylarim istanbulda.

25indeyim ama sanki 35 imdeyim. Cevreme bakıyorum aileme kardeşlerime inanilmaz guzel ilişkileri var. Kendime bakiyorum ellerim bomboş. Arkadaslar desen iyi para kazanmaya baslayip isinin patronu olunca kendini bi bok sanmaları, elestiriye kapanip en ufak bir elestiride sanki hakaret etmissin gibi davranmalari, doyumsuzluklari acgozlulukleri vs. Sanki bir onlar para kazaniyor. O isinin patronu olma var ya olay orda bitiyor sanirsin kucuk burjuva. eczacilarla arkds olurken iki kere düşününün. 4 yil bildiginiz adam değişebiliyor.

Sonra 2.5 yıl süren bok bir ilişki, dedigin emek icin tas mi tasidin diye dalga gecmesi, geriye bakip benim icin yaptigi birbok gorememem ama yine de artik bardak tastigi icin cekip gittim diye benim suclu olmam. muhtemelen benden ayrıldıktan sonra muhtemelen benim onu birakma sebebi olan hatalarini da yapmayacak yeni iliskisinde. Sen yıllarca bekle adam duzelsin diye ayrilinca akillansin ama artik onunla olamayacak kadar yorgun hisset.

Hata bende mi hayat mi cok adaletsiz bilemiyorum?

Siz nasıl hissediyorsunuz?

 
uykusuz. şu an uyuyabilmek için ömrümden bir yıl veririm. he bi de büyüyünce geçer.


  • devilred  (15.04.16 01:26:58) 
şarapnel parçası gibi hangi yöne gittiğim belirsiz.


  • Karaliktaki Hayalet  (15.04.16 01:31:30) 
bence sen bunalmışsın ve drama queen'lik yapmaya yer arıyorsun mobydick hanım. hiçbirimiz enerji dolu sevgi kelebekleri değiliz. hepimiz bi' şeylerden ve birilerinden iğreniyoruz, yumruk yiyoruz, düşüp kalkıyoruz vesaire. aynı bokun laciverdiyiz. kendini bu şekilde kenara çekip ben şöyleyim, böyleyim dersen üzülmen kaçınılmaz. bazılarımız daha fena çakılıyor, doğrudur, ama buna saplanıp kalarak hiçbir şeyi daha iyiye götüremezsin.

ben bu ara iyiyim. nhl play-off'ları başladı. 2'de washington-philadelphia, 5:30'da los angeles-san jose maçları var. ikincisini kardeşimle izlicez. kardeşle maç izlemek çok eğlenceli oluyor. sabah yatıcam. akşam 5'te kalkıp terastaki bazı yerleri boyamam lazım. bak ne kadınlardan ne de erkeklerden nefret ediyorum. çünkü bana ne yav. onlar benden nefret etsin amk. KAMON
  • der meister  (15.04.16 01:31:54 ~ 01:32:20) 
30 yaşındayım. Aynı dertlerden ve daha nicelerinden ben de şikayetçiyim. Son zamanlarda yaptığım en güzel şey, zorunlu olmadıkça hiç kimseyle muhatap olmuyorum. Aynısını sana da öneririm. Anne, baba, kardeşlerinden başka kimseye değer verme. Kimseyi arayıp sorma, gerekirse yalnızlıktan öl, kimsenin egosunu şişirme. Bir de, bir daha kendine "bayan" deme.


  • sorumatik  (15.04.16 01:58:31) 
Der meister iyi yazmış +1

Şu da var üzülmek, sızlanmak hiçbir şeyi çözmüyor ama üzüntü hayal kırıklığı vs. ne yaşayacaksak yaşamamız gerekiyor. Yani duyguları yaşamayı reddetmekte iyi bir şey değil. Ne demek istediğimi anlatamadım çok uykum var.
Şunu bi izle bence
youtu.be
Türkçe altyazı var seçeneklerde.
  • yue  (15.04.16 02:28:26) 
Benim bir arkadaşım var adı Hamdi.
Aradım dedim Bakırköy sahile gel çok daraldım. Geldi yanında biralar.

Taşlara oturduk karşımız deniz. Muhabbet sohbet. Vakit geçtikçe çiçek gibi olduk kafalar boşaldı.

Konfor sıfırdı ama manzara müthişti.

Arkadaşını al denize karşı çek kafayı kendine gel.

Bir de hamam tavsiye ederim. Vücut hafifleyince ruhunda hafifliyor.
  • yine de şahlanıyor  (15.04.16 02:48:56) 
tez zamanda evlen bence ya da yurt dışına okumaya falan git yoksa 30 yaşından sonra bu hissiyatla bu ülkede bitersin. bir de istanbul'da yaşıyormuşsun.

(bak dostun gibi sana acı konuştum)
  • redeath  (15.04.16 08:15:46) 
Hayatı bu kadar dert etme, herkesin kötü hissettiği zamanlar olur. Hep ileriye bak, hep ileriye.


  • Tutkun  (15.04.16 08:48:36) 
Başkalarını bahane etmeye devam edersen hayatın başarısızlıklarla geçer.


  • arnold schwarzeneger  (15.04.16 10:23:04) 
+yue izledim teşekkürler. Güzel videoydu.

Ancak sorun şu ki, video ben de birşeyleri çok fazla değistirmedi vaaav dedirtmedi çünkü bildiğim şeylerdi. Ve belki de diğer insanların ted den biraz nasiplenmesi gerek. Çünkü onların dusuncesizce egolariyla yaptıkları bize dokunuyor. Ve onlarin bunu pek de umursadiklari ya da gordukleri soylenemez.
  • mobydick  (15.04.16 12:04:35) 
Öğrenci evinde kalan sosyal hayatı olmayan, tek derdi bozulan lap top klavyesi olan bir tipsin. Birde hayat beni yordu falan demişsin bunlar ne büyük laflar böyle, bu kafayı yakalamak için zamanında benim Çin bir servet denilecek kadar para harcadimıştım ama maalesef hiç böyle kafam olmadı :(


  • gokhan atestepe  (31.05.16 08:00:10) 
evden dışarı çıkmadan nasıl insanlardan yoruldun? hemen hemen hergün üçer beşer başlık açıyorsun, belli ki asosyalsin. sosyalleşmeye çalış daha otuzuna gelmiş hayat yordu beni belli ki çirkinsin evde kalmışsın bunda alınacak bir şey yok. muhtemelen moderasyona şikayet edip bu yazıyı sildireceksin :) nedenini de söyleyim çünkü gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorsun. mutsuzsun ve mutsuz insanlar mutsuzluktan beslenir.

ekleme: ilk önce ön yargılarını yık ben sana hakaret etmedim ama sen bunu hakaret olarak algılayacaksın
  • gokhan atestepe  (31.05.16 09:07:51 ~ 09:09:26) 
mobilden de duyuruya giriliyor biliyor musun?
belli ki, birileriyle konuşmaya ihtiyacım var. tanımadığım. çünkü bazen en derin yaralarımızı sadece bizi tanımayanlara söyleyebiliriz.

asosyal hiç değilim, çirkin de değilim. bunları sana ispatlamak yahut açıklamak zorunda da değilim.
  • mobydick  (31.05.16 12:18:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.