[]

yds istemeyen üniversiteler

arkadaşlar yeni mezun için ales + diploma puanı ile araştırma görevlisi alımı yapan üni var mı?




 
yok. 50 + puan temel şartlardan. bazılarında 55


  • ıch will  (15.04.16 00:42:27) 
Min 70 ales ve 50 yds ar gör olma şartı ki ilanlar genelde şarta daha yüksek yazar hadi yazmadı diyelim hatay da bir ilana 78 ales 55 yds ile 47. mi ne olmuştum başvuru sırasında. Kanunen ilk on yazılı sınava gittiği için elenmiştim :/ bölümünüzü yazıp araştırma görevlisi ön değerlendirme sonuçları diye aratın rakipleri görürsünüz kaçla girmiş önceki ilanlarda :)


  • cilekli pasta  (15.04.16 01:32:11) 
var. bölümüne göre değişir.
genelde ales şart sanırsam.

  • lailaillallahsubhanallah  (15.04.16 02:05:40) 
Bildiğim kadarıyla yok. Mantıken de olmaması gerek. YDS ki doğru dürüst dil ölçen bir sınav bile değil, dil bilmeyen kişi nasıl akademisyen olacak? Türk Dili ve Edebiyatı çalışıyor olsanız bile yabancı literatüre ihtiyacınız olur. Araştırma görevlisi olacağınız için hocalar sizden bir kaynak taramanızı, yerine göre bazı kısımları çevirmenizi vb. ister. Bence kendinize yatırım yapın ve bir yabancı dil öğrenin genç dostum. Bu sayede İlber Ortaylı'nın TV'de cahil diye aşağıladığı taşra tipi akademisyen olmaktan da kurtulursunuz, hem kendinize hem memlekete bir faydanız dokunur. Öğrencileriniz de sizi küfürle değil saygı ve muhabbetle yad ederler.


  • microfiction  (15.04.16 02:27:44) 
elbette yabancı dil bilmenin yararlarını da bilimin dilinin türkçe olmadığını da biliyorum. ancak kısa dönemde atanıp daha sonrasında ingilizcemi geliştirmek istemekteyim. biraz atanma zorunluluğu hissediyorum açıkçası. bunun için sordum. cevaplar için çok teşekkürler.


  • ufo görmeyi hayal eden masum şehirli  (15.04.16 16:18:19) 
Araştırma değilde öğretim görevlilerinde ing. istenmiyor genelde. Ama onlarda min 2 ya da 4 yıl falan şarta göre alanında herhangi bir firmada çalıştığını ispatlamanı istiyorlar.


  • yue  (15.04.16 16:40:52 ~ 16:41:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.