[]

tatlıdan çıkan karınca ve sonrası

Bugün iş yerinde öğleden sonra tatlı söyledim ama tatlıcıdan değil, burgerciden. Çok güzel brownileri vardı.

Tatlı geldi yemeye başladım, baktım tatlının içinde karıncalar geziyor. hemen aradım özür dilediler, yemek sepetindeki siparişi iptal ettiler (muhtemelen yorum yazmamam için) sonra onlardan biri geldi özür diledi, durumu açıkladı, kap depodan geldiği için karınca vardır falan dedi, hatta salak bir espri yaptı (elmayı ısırdıktan sonra yarım kurt olması mı iyidir, hiç olmaması gibi), para iadesi falan yapıldı. Yemeksepetindeki siparişi neden iptal ettiniz dedim, komisyon usülü çalıştığımız için iade ettik falan filan dedi. Zomato'ya yazacağım dedim, fotoğraflarını videoları var dedim. Çocuk paketlemeden ben sorumluyum, kusura bakmayın falan dedi. Direk zomatoya yazmayın demedi ama hüzünlü bakışı onu ima ediyordu.

Akşamüstü patronları aradı, o da özür diledi falan.

sorum şudur; zomato'ya bunu yazmalı mıyım sizce ?

ps: yemeksepeti puanı 9.4 gibi yüksek puan, zomato puanı 3.6

ps2: lokasyon ataşehir

 
yemeksepetine bir sonraki siparişinizin yorumu olarak yazın.

saklamayın yazın bunları gerekirse o çocukta işinden olsun. zararı o çocuktan çok adi işletmeciler görecektir ve daha beter olsunlar kan emici adi şerefsizler. aldıkları fahiş fiyata karşı bırak ürün kalitesini üç kuruşluk hijyeni dahi sağlamayan insana saygısı olmayan köpekler.

çocuk da aynı işi başkasında bulur çok sık eleman değişimi yaşanıyor zaten o sektörde üzülmeyin ona.
  • islergucler2  (14.04.16 23:33:47 ~ 23:34:03) 
Aynisi basima grldi ben de bidaha sipris verip yemedem yazdim icinden cikanlari.kesinlikle hozlerinin yasina bakma.islergucler+1


  • eclipsed moon  (14.04.16 23:43:31) 
En ucuz seyi siparis et paketli falan olsun kola gibi. Sonra da icinden karinca ciktigini falan soyle.


  • Traveller  (15.04.16 07:10:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.