[]

Olmayan hastalıktan olacak diye korkmak

Ne zaman biri böbrek taşı düşürdüm dese içim tuhaf oluyor anksiyete midir nedir bilmiyorum ama düşürenlerin yazdıklarını okuyunca umarım bende olmaz diyorum. Ne engeller ona da bakmıyorum iyice takılmayayım diye ama su falan içmeye çalışıyorum tuvaletimi tutmamaya çalışıyorum. Size soracağım normal mi böyle bi korku sakınan göze çöp batma hadisesi olmaz umarım.




 
o iyimiş bende daha kötüsü var. ben hastaneye gidip hasta görsem, yanımda hastalık konuşulsa falan bende anında etkilenirim ve kendimi kötü hissetmeye başlarım. böbrek taşının bi olayı yok bildiğim kadarıyla. bol su iç bol tuvalete git hiç bişey olmaz :D


  • freetakilir  (14.04.16 22:26:17) 
normal gibi. kimse hasta olmak istemez ve görünce aman bendede olmasın der sonuçta. buraya yazacak kadar etkiliyorsa seni, psikolog psikiyatrist bi baksa fena olmayacak galiba.


  • sutlu nescafe  (14.04.16 22:28:48 ~ 22:29:06) 
KORKMA


  • dissendium  (14.04.16 23:03:38) 
Ailenizde ve aile büyüklerindeki hastalıkları inceleyin onun dışında da abur cubur yemeyin, sigara içmeyin her gün yürüyüş yapın yeteri miktarda sıvı alın ve düzgün beslenin (lifli yiyecekler herkese iyi gelmez hatta yeri gelir zararlıdır.) salata falan şart. Meyveyi az tüketmek lazım. Sağlıklı bir yaşamınız olur. Çok takıyorsanız 6 ayda bir checkup yaptırın.


  • ThomasJefferson  (14.04.16 23:06:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.