[]

Hastanede silah

Tedavisini yapacağım bi hasta emekli polisti ve taşıma ruhsatı falan varmış. Ben de bi dahaki seansa böyle gelmemesini rica ettim. Hasta da bunu kabul etmedi, şimdi baktım internetten hastanede görev dışı kullanamama gibi durumu da yokmuş. ben de başka doktordan tedavisini yapmasını rica ettim.

Yaptığım etik midir? Aslında bayağı sinirlendim herife de bi şey demedim.


 
Polisin/emekli polisin silah taşımasının neresi garip anlamadım. Biraz abartılı tepki vermişsiniz. Türkiye ile de alakası yok bence, her ülkede polis silah taşır.


  • Abdurrahman  (14.04.16 17:23:23 ~ 17:25:03) 
Bence ayıp etmişsin.


  • himmet dayi  (14.04.16 17:24:00) 
onun taşıma hakkı, seninde hastayı reddetme hakkın var ikinizde kendi çapınızda haklısınız. görev dışındaki polisin bile silahla gezmesini saçma ve gereksiz buluyorum.


  • kuzey li  (14.04.16 17:26:38) 
Amerika'da hastanelerin doner kapisinda kocaman bir silah isareti ve uzerinde cizgi var. Ki orada herkesin tasima hakki var. Hastanede güvenlik guvenlik gorevlilerince saglandigi muddetce iceriye silahla girilmesinin gecerli bir sebebi yok.


  • shadowcat  (14.04.16 17:32:38) 
Adam edebiyle gelip gittiyse size ne zararı var anlamadım?

Neticede devlet "sen silah taşıyabilirsin" demiş. Belki de başkaca özel durumları da var, taşımasını gerektiren. Bence de hoş olmamış.
  • kartallar yuksek ucar  (14.04.16 17:37:19) 
@kartallar Sadece emekli bir polisin neden silah tasıması gerektigini anlayamıyorum. Devletin yaptığı herşeyin doğru olduğunu düşünmüyorum. Hatta çoğu şey yanlış bence.


  • denlar  (14.04.16 17:40:49) 
@acemi öyle bir yazmışsın ki sanki bütün polisler terörle mücadelede, organize işlerde çalışıyor. çoğu karakolda çay içip esra erol izleyerek emekliliği bekliyor, hangi iş yapmadan bahsediyorsun. çoğu silahın ona verdiği tehdit etme gücünü seviyor emekli olunca bile taşımaktan vazgeçmiyor.


  • kuzey li  (14.04.16 17:48:05 ~ 17:53:03) 
@denlar, adamın çalıştığı dönemden düşmanları, kin tutan suçlular olabilir.


  • kartallar yuksek ucar  (14.04.16 17:57:43) 
@kuzey li, zaten daha ilk konusmaya giriste "ben polisim iyi tedavi yapacan diye girdi" konusmaya.


  • denlar  (14.04.16 17:58:31) 
Bu tip insanlar emekli olduktan sonra kaybettikleri statüyü ve gücü böyle silah taşımaya devam ederek tekrar tesis etmeye çalışıyorlar kendilerince. Hakkı var mı yok mu bilmiyorum ama silahla girme hakkı varsa bile bunlar genelde psikopat ruh hastaları olduğu için silahı yanındayken kabul etmemen gayet normal. Ben olsam ben de yanaştırmazdım yanıma.


  • angelus  (14.04.16 18:03:07) 
@kartallar, aynen öyle kanka, en ufak bi seyde sinirlenmeyecegi, sinirlenip gözünün bi sey görmeyecegi durumun olmamasinin garantisi yok. cogu alanda oldugu gibi bu alanda da kalifiye personelimiz yok. her türlü devlet arkasinda tabi polislerimizin. o yüzden onun icin bi sorun yok.

bu arada sadece hastanelerin psikiyatri bölümüne silahla girilemiyormus. ilgilenenler icin.
  • denlar  (14.04.16 18:04:22) 
lafa o kafayla giren bi adam için iyi yapmışsın. onu söylemeseydin bence yanlış yapmışsın derdim. çünkü silahı başka bi yerde bırakmak da çok güvensiz. atıyorum arabasında bıraksa araba çalınsa çok başı ağrır. yani muayenehaneye giricem şunu şuraya bırakayım çıkınca alırım diyemez. yani devamlı tabanca taşıyan biri %99 kabul etmez o dediğini.


  • xenophobe  (14.04.16 18:38:16) 
kanunu var bunun, yazilmadiysa.

bildigim kadariyla silahla tedaviye gelebiliyor bu kardesimiz.

...
  • e haliyle  (14.04.16 21:29:45) 
belinde silah olan tanımadığım biriyle aynı oda da yalnız bulunmazdım..


  • mr fusion  (14.04.16 21:39:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.