[]

Bu Ülkeyi Ne Ayakta Tutuyor?

Yahu gençler,

Kafamı nereye çevirsem bir kavga, bir kamplaşma, bir saldırı, bir sıkıntı. Linkedin'de bile biri AKP'yi savunuyor, diğeri saldırıyor. Biri kızın birine laf atıyor, yorumlarda herkes herkesle kavga ediyor. Maç desen FB GS'ye, GS FB'ye, sonra hepsi birden BJK'ye. Kürtler Türkler ayrı telden, yobazlar laikler ayrı telden. Herkes herkese nefret dolu.

Peki bu ülkeyi ne ayakta tutuyor beyler bayanlar? Nedir yorumunuz?

 
El mahkum, göt gardiyan.


  • arnold schwarzeneger  (14.04.16 15:15:05) 
biat ve itaat kültürü.
ve zopa.

  • titiraprap  (14.04.16 15:16:02 ~ 15:19:44) 
Gerçeği incelediğinde hayat büyük bir kârdır ve toplulukların keyif içinde vakit geçirmesini sağlar. Ancak burada hayat kârı sadece hayatta kalmaya yarıyor.


  • tukenmez adam  (14.04.16 15:17:19) 
aile yapısı ayakta tutuyor olabilir. hepsi 1000 lira kazanan insanlar onların. yalnız yaşamaları mümkün değil. bi evde 4 kişi varsa 4000 lira ediyor. işte türkiyenin ayakta durabilmesini sağlayan en büyük şey bu bence. fakirler birlik içinde ve aile önemli bi şey türkiyede


  • freetakilir  (14.04.16 15:19:13) 
turkler binlerce yillik bir devlet gelenegi olan bir halk. bu hafife alinacak bir sey degil. 100 yil once padisahlik vardi, hukuk yoktu veya cok kisitli idi. cumhuriyeti bile halkin kendisi talep edip kazanmadigi, tepeden inme sekilde getirildigi icin daha sindiremedi ulke. basa gecen kendini padisah saniyor, halkin bir kismi da Adam gercekten padisah olsun istiyor.


  • fayfim  (14.04.16 15:19:56) 
Sıcak para.
Yönetici konumundaki insanlar güç ve para için akp'yi savunuyor. Ülkeyi ayakta tutan da akp'nin inşaat odaklı ekonomi politikası değil haliyle.
Kaynağı belirsiz para yabancı yatırımcı tarafından çekildiğinde ne akp kalır ne ekonomi ne de din.
  • archmage mahmut  (14.04.16 15:21:46) 
Bizi hićbir sey ayakta tutmuyor bence. Gittikçe batağa saplaniyoruz.

Yabancilar daha büyük hadron çarpistiyicisi yapmakla övünürken biz ayni paraya daha büyük saraylar yaptirma derdindeyiz. Bilimde, sanatta, sporda hiçbir gelişme gösteremiyoruz. Sistemin icinde yasadigimiz icin fark edemuyoruz sadece.
  • chitosan  (14.04.16 15:44:04) 
Basiretsizlik sunepelik ayakta tutuyor bence. Hepimiz hepimizden nefret ediyoruz. Ancak bunu bir eyleme donusturebilecek bi irademiz yok. Birileri bizim nefretimizi gerceklestirsin ama benim oglum kizim olmesin.


  • allah yazdiysa bozsun  (14.04.16 15:44:37) 
allah

şaka şaka, itaat ve adamcılık tutuyor.
  • mrtkbl  (14.04.16 15:45:34) 
Borç. Her yıl üst üste büyüyen açıklar veren bir ekonomi dışarıdan gelen borç sayesinde ayakta duruyor.


  • babilbaligi  (14.04.16 15:56:17) 
Bir ihtimal daha var o da ulke zaten ayakta degil. Objektif bakmak gerekirse mesruiyetin en temel taslarini gormek mumkun degil. Yakin tarihten kalma aliskanliklarla bir sure daha gidiyor iste.


  • f_d  (14.04.16 17:02:12) 
Tembellik. Hic bir topluluk harekete gecmek icin gerekli gucu bulamiyor, tembel hissediyor. O yuzden her sey lafta kaliyor.


  • charles darwinin torunu  (14.04.16 21:24:25) 
kulturel bir olgu olan omurgasizlik. gelen agam, giden pasam... kafasi.


  • e haliyle  (14.04.16 21:31:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.