[]

harici harddiskim öldü mü??? VIDEOLU

sendvid.com

arkadaşlar dün eve geldim ve bi anda pc, söz konusu hard diski anlık görüp görmemeye başladı. takıyorum mesela, pc okuyor ve autoplay ekranı çıkar çıkmaz tekrar kapanıyor, sonra tekrar okuyor, sonra tekrar kapanıyor..

neredeyse tüm yedeklerim içinde, yardım ederseniz çok sevinirim.

 
izlemedim ama anlattığınızdan anladığım kadarıyla kablodan da olabilir sorun.

başka kablo denemişsinizdir ama di mi?
  • yoggi  (14.04.16 14:27:16) 
farklı kablo ve usb port denedim ne yazık ki


  • bruceandwayne  (14.04.16 14:34:04) 
peki başka bir bilgisayarda denediniz mi?


  • teknikekip  (14.04.16 14:49:14) 
o harici disk düşmüş olabilir mi? sanki yamulmuş içindeki parçalar, ciyaklıyor resmen


  • jamiro  (14.04.16 14:49:24) 
az önce macbooka taktım ve gördü ama okuma veya yazma yapmadım. harddisk yıllardır aynı yerde, düşme gibi bi durum söz konusu değil.


  • bruceandwayne  (14.04.16 14:53:55) 
sesi hiç hoşuma gitmedi. jamiro +1 demek zorundayım. kutuyu açıp/kırıp direkt bilgisayara bağlamayı deneyin. bütün yedekler ondaysa ve cidden önemliyse hiç kurcalamadan veri kurtarma merkezine verin. her takıp çıkardıkça zarar veriyor olabilirsin.


  • sutlu nescafe  (14.04.16 14:53:57) 
Biz bu duruma diskin kafa atmasi diyoruz. Bagladiginiz usb de sorun vardir dusme durumu yoksa. Baska usb porta baglayin bence. Arkadaki usb portlar ya da 3.0 portlar. Bagladiginiz portun elektrigi calistirmiyor onu.


  • allah yazdiysa bozsun  (14.04.16 15:49:14) 
farklı usb port denendi ve çalışmadı yine.


  • bruceandwayne  (14.04.16 16:09:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.