[]

3 yilda tornaciligi ogrenip fabrika kuran ev hanimi

Bu nasil mumkun olabiliyor yahu?

www.haberler.com

Yani tornacilik gibi sektorlerde arz/talep neredeyse sifira yakin ki, hicbir vasfi olmayan bir evhanimi, 3 yilda isi ogrenip yuzbinlerce lira kazanip fabrika( ya da atolye) kurabiliyor.

Nasil oluyor hala aklim almiyor, acaba kadin diye buna iltimas gecip, torna sektorundeki musteriler islerini ozellikle bu kadina mi getiriyor? Diger tornacilarin yapamadigi neyi yapabiliyor ki, 3 yilda bu denli buyuyebiliyor bu ev hanimi? yazilim sektorundeki startup larda bile bu denli buyume cok enderdir.

Sektorde olan birileri yanit verirse cok iyi olur.

Tesekkurler.

bu da firmasinin facebook sayfasiymis:

www.facebook.com

 
haberdeki kilit nokta:

" 2 yıl önce Konya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüğünü anlatan Tuğba Gönül, şöyle devam etti: "Sayın Başbakanımız bana, 'Konya'dan böyle bir kadın çıkması gurur verici' dedi. Bunun üzerine ağladım. Başbakanımız bana 'sakın ağlama, sen daha iyi yerlere geleceksin' dedi. Çok şükür gerçekten de öyle oldu. Ailemi kimseye muhtaç etmek istemiyordum. Çok şükür Allah yardım etti ve 100 metrekarelik bir alanda başladığım işe şu anda 670 metrekarede yedek parça imalatı yaparak devam ediyorum. "
  • mit dir stehen die sekunden  (14.04.16 13:47:52 ~ 13:48:15) 
Metal işleme sektörü çok büyük paraların kazanılabileceği bir sektördür. Büyük firmalardan aldığı siparişler sonucu çok hızlı büyüyen firmalar olabildiği gibi, büyük yatırımlar yapıp ödemelerini alamadığı için hızla batan firmalar çoktur.
Haberdekinden çok çok daha hızlı büyüyen onlarca firma biliyorum. Özellikle CNC makine yatırımı yapanlar.

  • Sandeman  (14.04.16 13:52:55) 
mid dir + 1

davutoğlu iki tanıdığa malzemeleri buradan alacaksınız dedikten sonra bitti o olay.
  • ayiadam  (14.04.16 14:04:46) 
mesela bu firmalar bu kadına sipariş vermeyi bıraksın. max 2 ay dayanır firma.


  • dedim dedim de kime dedim  (14.04.16 14:10:33) 
türban is the answer


  • burya  (14.04.16 14:19:33) 
hikaye...

neyse de, iyi tornacilar cok iyi kazaniyor, onu bilin yani.
  • e haliyle  (14.04.16 21:35:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.