[]

Bisikletciler bu basliga vol.2

Merhaba, tekrar ben.

Asagidaki bisikleti de degerlendirir misiniz?

Fiyat cok iyi gibi.

Agirligi ve jant gobeklerinin marka modeli nedir mesela yazmiyor.

Kullanan var mi aramizda?

Bir de axis dt swiss oluyor degil mi?


Tesekkurler

Tesekkurler.





www.erdoganlarbisiklet.com

 
Specialized Türkiye yetkili satıcısı Aktif Pedal Bisiklet Caddebostan Mağazasında çalışıyorum. Bu paraya alabileceğin satış sonrası için de geçerli olmak üzere en iyi bisiklet. Gerek düz yolda, gerek yokuş çıkarken hızlanması olsun rakipsiz bir model. Ağırlığı bu model seviyesinde 9800gr. Jantlar İsveçli üretici DT Swiss tarafından Specialized adına üretiliyor. Shimano Claris 2x8 vites sistemi ile gelir, tırmanışı kolaylaştıran ama düz yolda hızlanmasını engellemeyen dişli oranlarına sahiptir.


  • mahsus mahal  (14.04.16 13:18:49) 
Tesekkurler. Okan sen misin? :)


  • karlmarx  (14.04.16 13:27:06) 
Peki bir sorum daha olacak ustad. 85 kiloyum 183 boy var. 61 kadro uygun mudur?


  • karlmarx  (14.04.16 13:28:17) 
Specialized Türkiye yetkili satıcısı Aktif Pedal Bisiklet Caddebostan Mağazasından specialized sirrus almış ve memnun kalmış biri olarak söylüyorum :) gayet güzel bir model.

jantlar dt swiss evet. benimkiler axis 1.0 modeli mesela.

benim boyum 1.89 ve 58 cm XL kadro aldım. 61cm sanki büyük gelir gibi ama benim aldığım model şehir bisikleti seninki ise yol bisikleti. geometrisi farklı olduğundan kesin bir şey demem yanlış olur, denemek lazım.
  • halitkin  (14.04.16 14:21:57) 
56 cm iyidir


  • mahsus mahal  (14.04.16 20:36:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.