[]

annem için doktor tavsiyesi

annem normalde izmir'de yaşıyor arada istanbul'a yanıma geliyor bende kalıyor. kadıköy moda 'da oturuyoruz . anadolu yakası annemi götürebileceğim bir doktor arıyorum .
şikayeti geceleri uyuyamıyor kolları ve ayakları ağrıyor . ağrı kesicilerle çözemedik miğdesinde de sorun var her ilacı içemiyor.

onu uyutabilecek birşey lazım . gece boyunca uyumadığından gün içinde hep yorgun .

 
atarax deneyin.


  • fayfim  (14.04.16 12:09:27) 
atarax onun ilaç torbasında var işe yaramıyor


  • devilone  (14.04.16 12:23:59) 
lyrica


  • kasa kasa berg  (14.04.16 12:58:49) 
@kasa kasa berg Teşekkürler bunu ilk defa duydum
, sözlükten yorumları okudum deneyeceğim

  • devilone  (14.04.16 14:00:35) 
lyricayi Doktor kontrolu olmadan icmeyin. basit bir ilac degil.


  • fayfim  (14.04.16 14:18:24) 
oncelikle gecmis olsun,
eger agri varsa bir fizik tadavi doktoruna goturun, o sizden mamografi, kan testleri, kemik olcumleri gibi testler isteyecek, akabinde problem hakkinda yorum yapacak, kendisi ile alakasi varsa tedavi onerecek, vesaire.
benim annemde siddetli bacak agrisi olmustu, megerse kemik erimesi varmis, su anda tedavi oluyor.
sizin icin de ayni sey olabilir.

tekrar gecmis olsuin
  • gulersem  (14.04.16 14:50:39) 
@gulersem Teşekkür ederim . ben hastaneleri doktorları hiç sevmeyen ilgisi alakası olmayan biriyim ve istanbul'da çalışıyorum normalde izmirliyiz . çevrem yok burada iş hayatı dışında ve konu başlığımda da sorduğum aslında iyi bir doktor tavsiyesi .
anne hasta olunca nereye götürülür hangi doktordan randevu alınır hiçbir fikrim yok .

  • devilone  (14.04.16 15:04:32) 
gece uyuyamıyor ayakları ağrıyor deyince aklıma huzursuz bacak sendromu ihtimali geldi. bunun için sanırım nöroloji bölümünden randevu almanız lazım. geçmiş olsun.


  • turuncujelibondanhazzetmeyensarijelibon  (14.04.16 15:20:36 ~ 15:20:55) 
Validebağ uyku polikliniği var haydarpaşa numuneye bağlı nasıl randevu alınır vesaire bilmiyorum ama çözüm buluyorlar. Önce ilgili bölüme gidip sevk alırsınız anneniz bir gece uyutulur orada daha sonra da teşhis ve tedavi. Çok zor bir durum gerçekten inşallah tez zamanda iyileşir anneniz geçmiş olsun şimdiden.


  • dickens  (14.04.16 16:00:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.