[]

Motosiklet ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü Kullananlar - HGS OGS Konusu

Günaydın Millet,

İşe gidip gelirken her gün olmasa da FSM'den motosiklet ile geçiyorum. HGS aldığım zamanda motosikletlere tanımlanan ve %50 indirimli geçmemizi sağlayan 6.sınıf kartlardan almıştım.

Geçtiğimiz hafta HGS Bakiyemi internetten kontrol edeyim dediğimde FSM geçişlerinin 4,75 TL olarak kesildiğini gördüm. HGS çağrı merkezini arayıp tam ücret kesilmesinin nedenini sordum. Telefondaki kişi FSM Köprüsünde bikaç ay önce kurulan ve HGS OGS ortak geçilen ve tüm yolu kaplayan o gişenin OGS idaresi tarafından işletildiğini söyledi. 6.sınıf HGS'nin indirimli olması sadece HGS gişelerinde geçerliymiş ve maalesef FSM'de böyle bir gişe yok.

Çözüm için OGS'yi aramamı söyledi, onlar ile konuşunca da ruhsat fotokopisi ve derdimi anlatan bir mail ile ogs@kgm.gov.tr 'ye ulaşmamı söylediler. Aracımı motosiklet olarak bir de OGS'ye tanıtmam gerekiyormuş.

Aldığım cevap biraz ilginç geldi, sizlerle de paylaşayım dedim, pahalı geçmeyin.

İşin soru kısmı ise şu, geçmişe yönelik geçişlerimin ücretlerini düzelteceklerini söylediler 6 gün oldu hala 4,75 görünüyor. Bu düzeltme gerçekleşecek mi? :)

 
Gerçekleşecekse 1 aydan önce olmaz, o maillere dönüşler 30-60 gün arasıydı galiba.


  • atom karincanin torunu  (14.04.16 11:56:26) 
cok faydali bilgi, tesekkurler, paylasayim ben de arkadaslarla.


  • jimicik  (14.04.16 12:04:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.