[]

Sac dokulmesi

Merhaba, 5 ay önce ilk kez sac dökülmesi şikayetiyle doktora gittiğimde doktor badem yağlı karisim ve fısfıs vermişti. 2 ay sonunda sınıftan memnun kalmayınca fisfis yerine başka ilaç kullanmaya basladim. 2 ay sonunda yine dökülmesi durduramayinca Bu sefer minoxile basladik. Ama 10 gündür kullanmama ragmen sacima dokunduğumda bile 15 20 tel geliyor. Bunun açıklaması nedir? İlk basta dökülecek daha sonra tekrar çıkacak diyebilir miyiz? Doktor 3 ay kullan gel.dedi Ne yapabilirim sizce? Şimdiden tesekkurler.




 
Klasik minoxil etkisi.devam et mutlaka yilmadan devam et.Baba tarafinde kellik varsa androjen kaynaklidir dokulme.Saclarini seviyorsan bu isi biraz daha arastirman gerekecek.


  • Deathrow  (14.04.16 12:10:09) 
saç işinde uzman bir kliniğe gidilir. saç kökleri için tarama yaptırılır. tarama sonucunda ölü kök teşhisi konulursa(ölü kök: genetik olarak saçların dökülmesi) hiçbir tedavi saç dökülmesini engelleyemez. sadece kısa bir süre, o da belki, geciktirebilir.


  • m murphy  (14.04.16 12:28:23) 
Ölü kök, sac kokunun olmesi safsatasi 2007'de curutuldugunden kulaktan dolma bilgilerle, hic arastirmadan burada insanlarin moralini bozmak da tam siz eksicilere yakisan cahil cuhela bir hareket olmus, tebrik edelim...


  • Deathrow  (14.04.16 12:36:55) 
kim, nerede çürütmüş, bir kaynak bir şey alabilir miyiz sevgili deathrow?


  • m murphy  (14.04.16 12:43:32) 
Google'a saclarim neden dokulur yazacaginiza azicik acip bilimsel makaleler okusaniz androgen kaynakli dokulmeler hakkinda 10 yillik bilgilerle milleti yanlis yonlendirdiginizin farkina varacaksiniz ama yok, saclar dokulur genetik minox kullan su yagi sur.Ayni 30 yillik bilgisiyle doktorluk yapan turk hekimi kafasi.Bosuna dememisler imam osurursa cemaat sicar diye.minox verip gonderen serefsiz doktordan sac koklerinin oldugunu iddaa eden cahil vatandasina.Gelistirmeyi beceremiyorsunuz anladik fakat arastirmayi becerin bari.


  • Deathrow  (14.04.16 12:54:42) 
Ben panplus losyon kullandım saçımın önünde bebek saçları çıktı hep toplayamıyorum şimdi.
Ama erkek tipi ve kadın tipi dökülme farklı olurmuş.
Ayrıca biotin testi istemedi mi doktor?
  • jazzabel  (14.04.16 12:56:15) 
deathrow, senin canını kim yakmış bilmiyorum ama insanlara olan önyargını acilen yıkmalısın dostum. sana sadece bunu söyleyebilirim. fazlası israf olur sen ve senin gibiler için.

duyuru sahibine not: türkiye'nin en profesyonel kliniklerinden birinde, ilgili konuda dünya çapında ün yapmış bir uzmana saç ekimi yaptırdım, oradan biliyorum.
  • m murphy  (14.04.16 13:00:29) 
Hahahaha:) belli zaten.Yapay sıklıkta çim adama dönmüşsündür:) toppik falan da kullaniyor musun?Konu ekimse Türkiye'de ekimci oldugunu mu dusunuyorsun?Yoksa Koray'a bir araba parasi mi verdim çim adam olmak için? :))
Genetik dokulme denen bir sey yoktur, androjen kaynakli dokulme vardir.Topikal-oral anriandrojenlerle bu tip dokulmenin onune gecilebilir.Fakat bir surectir.Androjen kaynakli dokulme sureklidir ve tedavisi de sureklilik arz eder.Su an bu sorunu kokten bitiren bir tedavi yoktur fakat tedavisiz kesinlikle degildir.(sac ektirip cim adam olanlardan bahsetmiyorum) Bir insan hem androjen kaynakli dokulme hem de ileri duzey DUPA'da saclarinin tamamini kaybetse de, dunyanin en gur sacli adamiyla hala ayni sayida kok bulunur kafasinda.Kök olmez, deri altina gomulur.Buna da kellesme deriz.
Benim canimi kimse yakmadi, aksine baba tarafi norwood skalasinda 6-7 iken ben hala saclarimi nw1'de koruyorum duzenli ve dogru tedavi ile.Hem de ekimle elde edilemeyecek kadar sık ve doğal.Son postumdur.Kel kafaniza 3 tel ektirip kendinizi uzman bellemeyin.Lakin sac kokunun olmesi falan fena halde kandirilmissiniz, ustune paranizi da carpmislar :))
  • Deathrow  (14.04.16 13:16:54) 
sanırım geriden gelen sensin. ekim sonrası benim saçlarım hiç olmadığı kadar doğal ve gür haldeler.

kıvırmak vardır bir de kıvırmak vardır. sen bize hangisini gösterdin bakalım bunlardan uzman kardeş? benim arkadaşa basit dille anlattığımı iki üç terim kullanıp zenginleştirerek anlattın ve şu an herkesin gözünde en şampiyon uzman sen oldun, tebrikler.

ilk yazdığım mesajı dikkatli okursan kendimi uzman addetmediğimi, aksine duyuru sahibine, bir uzmana görünmesi, test yaptırması gerektiğini söyledim. burada esasında sen uzmanım diye kendini satmaya çalışıyorsun, ben değil. diğer arkadaşların kullandığı bu tarz ilaçları kullanmak yerine, git bir kliniğe testlerini yaptır, uzmanıyla görüş dedim. doktorlar başlarından savdıkları için bu işlerde senin gibi(sümme haşa senden iyi olmasın) uzmanlara danışması için fikir verdim arkadaşa.

sana kompleks dolu saç köklerinle mutluluklar dilerken, okuduğunu anlama ve okurken yapılan dikkatsizlikler konulu bir kaç makale okumanı tavsiye ediyorum.
  • m murphy  (14.04.16 13:31:28 ~ 13:33:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.