[]

Bebeği olan arkadaşa hediye

En yakın arkadaşlarımdan birinin bebeği oldu, Cumartesi ona gideceğim. Altını taktım ama elim boş gitmek istemiyorum. Giyecek çok var, her giden giyecek alıyor. Büyük olasılıkla bir kısmını giyemeden büyüyecek. Bu durumda ne alabilirim? İşine yarayacak bir şeyler olsun istiyorum.




 
Benim favori hediyem termometre.


  • alperz  (14.04.16 07:31:37) 
-Bez. (Bez pastası bile yapılıyor. Sevimli bir şey. İnternetten bir bakın)

-Mustela baby krem seti falan. (En lüks sosyetede bile seviniliyor. Çünkü maks. ihtiyaç bir şey)

-Giysi kesinlikle değil. Hem çok vardır, hem de çabuk büyüyor bebek.

-Müzikli atlı karınca. Çok tatlı bir aksesuar. Ömür saklar. (Tabii Bebek kızsa)
  • mza  (14.04.16 07:37:47) 
müzikli atlıkarınca +1 ya da müzik kutusu ya da tıngır mıngır müzik çalan herhangi bişey. bebeğin uyuması için kullanabilirler, belki bebek çok sever ve hatta hayatının müziği olur her duyduğunda içe huzurla dolar. bu kadar şeyin müsebbibi olmak istersin bence ^_^

bizde vardı mesela ablamın müzik kutusu, bebeklikten biraz büyüktüm ama büyüme evresinde hep dinlerdim, üzerinde balerinler olan şu klasiklerden işte. für elise çalıyordu, bu sebeple ne zaman duysam aklıma o zamanki temiz, umut ve yaşam dolu jr. jo gelir...
www.youtube.com
  • baba jo  (14.04.16 07:58:00) 
Bakım kremi, bez ve müzik kutusu aklıma yattı. Termometresi vardır diye düşünüyorum. Şöyle dıurumlar var:
- Bebek erkek, standart müzik kutusu uyar mı? Erkek bebeğe balerinli müzik kutusu alsam, çocuk sever de aile bir şey der mi acaba? Gerçi bebeği maviye boğmuyorlar, oda yeşil örneğin. Evdeki eşyası nötr cinsiyet ağırlıklı.
- Toplu taşıma ile aktarmalı ve büyük olasılıkla ayakta gideceğim. O şekilde taşıyabileceğim bir şey olması uygun olur.
- Bir de dükkandan alıp öıkacağım bir şey olması önemli. Cumartesi sabahı gdeceğim, kargo bekleme seçeneğim olmayacak gibi.
  • aychovsky  (14.04.16 08:10:58) 
Biliyorum işe yarayacak birşey değil pek ama benim çok hoşuma giden bir hediye var. Bebeğin kesilen ilk saç ve dişini koyacakları ufak süs kutuları. Belki onlar düşünüp almamışlardır.
Paşabahçelerde oluyordu.

  • innerbliss  (14.04.16 08:36:14) 
@innerbliss Çok güzelmiş, uygun fiyatlı bir şeyse bunu da yancı olarak alırım.


  • aychovsky  (14.04.16 08:55:54) 
tutma oyuncaklarından al. hem ilk oyuncağını sen almış olursun.


  • babilbaligi  (14.04.16 09:01:44) 
Genelde yeni bebegi olanlarin hic aklina gelmeyen ancak alindigi zaman bir anne icin dunya kurtaran hediye baby wrap sling dir. Ben gecen sene almistim bir arkadasima. Pahali dehil, yaklasik 100-120 tl idi guzelleri. Mama vs gibi hediyelerden daha iyi olur zira onlar sart ve elzem, sus kutulari ise islevsellikten uzak. Yeni dogum arefesinde yapilmasi gereken bence annenin hayatini kolaylastirmak ve bunun icin baby wrap sling ler cok iyi.

Telefonda oldugumdan resim atamiyorum, googlelayabilirsiniz. Ben Levent ozdilekte bir magazadan almistim. Su anda bebek hala o wrapte :) kesinlikle tavsiye ederim.
  • joy luck club  (14.04.16 09:26:09) 
şunlar da var mesela, hem şık hem de dinlendirici oluyor müzikleri; şubelerde de satılıyor.
www.dr.com.tr
www.wooderfullife.com.tr

onun haricinde bence balerinden sıkıntı gelmez, sen daha iyi tanırsın aileyi ama benim modern olmayan ailem bile bişey demiyordu ben öye aval aval izlerken. kaldı ki hem balet hem balerin oluyor genelde, birlikte dans ediyorlar dönüp dolaşıp. ama eminim çook çeşitlileri vardır, içine sinmezse kesin bulursun farklısını da.
  • baba jo  (14.04.16 09:37:09 ~ 09:37:32) 
Bebek doğalı üç hafta oldu ve bir kere dışarı çıktılar. Wrap sling çok mantıklı ama almışlar mıdır diye merak ediyorum.


  • aychovsky  (14.04.16 09:37:22) 
dönence alabilirsin. oyun halısı alabilirsin. hemen kullanmak zorunda değiller ama zaten birkaç aya almak zorunda oldukları şeyler.


  • bordeaux  (14.04.16 09:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.