[]

Video Oynatıcı

Siz Ne kullanıyorsunuz? Ne tavsiye Edersiniz. Kısa kısa sebepleriyle beraber açıklayabilir misiniz?

Ben yıllardan beri BS Player kullanıyorum. Aktif ve Bilerek Kullanımımın 6. yılındayım yani öyle diyeyim. Kendisini Tercih etmemdeki en büyük neden Otomatik Altyazı bulması idi. Süreki Dizi ve Film İzleyen biriyim ve Bu özellikte beni Altyazı sitelerinden dakikalarca uygun altyazıyı bulmayı uğraşmaktan kurtarıyordu.

Ama geçen bir olay farkettim. BS Player da izlediğim şeylerin sesi diğer video oynatıcı platformlara göre az çıkıyor. Mesela Aynı filmi VLC de açtığım zaman Ses daha çok geliyor. bide çok sık olmasa da arada takılıp çöküyor BS. Normalde ciddi ciddi Premium unu alıp adamlara da artık biraz para kazandırayım diyordum ama bu olaylar başıma gelince tekrardan bir araştırayım dedim. Bs Playerin arayüzü ve kullanımı gerçekten kolay. videoyu ileri geri alması, altyazıyı saniye bazından ileri geri alması gerçekten çok basit. Bu yönleriyle seviyorum. Ama hem görüntü hem de ses açısından kaliteli olan başka bir platform var mıdır? Gerekirse Premiumunu da alırım yani Problem Değil. Yeter ki bir fikir verin

 
vlc, tek geçerim.


  • dead and broken  (13.04.16 22:37:03) 
merhaba. media player classic kullanıyorum. altyazıyı kendi bulması kolaylık ama bsplayer'ın renkleri çok cansız gelmiştir bana hep. yıllardır yüklemedim bile o derece soluk geliyo bana.


  • libertine  (14.04.16 03:35:45) 
media player classic kullanıyorum. çift altyazı kullanmam gerektiğindeyse kmplayer'a geçiyorum. güncel sürümlerinde çok fazla reklam var yalnız, yüklerken dikkatli olmak lazım.


  • fifa 08 ingiliz spikeri  (14.04.16 08:44:34) 
media player classic home cinema.


  • inheritance  (14.04.16 09:12:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.