[]

İngiltrede maaşlar böyle mi ?

www.bbc.com

Bana az gibi geldi siz ne düsünüyorsunuz ?


 
10 yıllık doktor aylık 18.5k iyi aslında. $6.5k yapıyor. dolara göre ortalama olabilir ama türk parasına göre çok iyi :D bide aralarında en kötü mesleğin en kötü maaşı yıllık $20k yani 60 bin tl. burada memurların 2-2.5 yıllık parası falan.


  • freetakilir  (13.04.16 22:38:51 ~ 22:41:07) 
Alim gucunu de dusun tabi ki.


  • kuehles blondes  (13.04.16 23:05:31) 
taşrada okey de metropoller için mantıklı gelmedi. londra'da ortalama bi evin kirası 2 bin sterlinden aşağı değil. bu adamlar ne yiyip ne içicek? ingiltere'de kişi başına düşen gelir 45 bin euro. 10 yıllık doktor çift bile 2 çocukları varsa ülke ortalamasının altına düşüyorlar gelirde buradaki rakamları baz alırsak. hiç mantıklı değil.


  • victum  (13.04.16 23:19:31) 
ingilterede ve almanyadaki muhendis maaslarını biliyorum, bizim hayallerimizin biraz altında. tabi tl'ye cevirince yine buyuk paralar ama orda yasamak icin eh işte gibi.


  • galandar kostumu  (13.04.16 23:34:15) 
değil. brezilya, meksika gibi zengin-fakir ayrımının keskin olduğu ülkelerde saçma. ingiltere gibi, almanya gibi, isveç-norveç gibi gelişmiş ve zengin-fakir ayrımının çok keskin olmadığı ülkelerde kişi başına düşen geliri göz önüne alarak bu gibi durumlarda fikir belirtilebilir rahatlıkla.

en.wikipedia.org
  • victum  (14.04.16 00:06:34 ~ 00:07:00) 
yeni başlayan makine mühendisi maaşları 24 25. seneye göre 30a ve üstüne çekiyosun ingilterede. ama şöyle bişe var oradaki arkadaşım anlatmıştı. ingilterede işe alım sürecinde hangi piyatın pazarlığını yaparsan onu alıyosun. 30 istiyorum diye kartını açık oynarsan 30 alıyosun. para önemli değil dediğin an boku yedin.


  • KidLazer  (14.04.16 01:02:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.