[]

Superonline'dan nereye geçilir/geçilir mi?

Superonline taahhütüm bitiyor ve arayıp arayıp taciz etmeye başladılar. son olaylardan sonra ben de fanatizmimi bırakıp turkcell'e elveda demek istiyorum aslında; ama adam akıllı geçilecek firma yok.

sakın türk telekom demeyin, çıktığıma şükretmiştim.

aklımda vodafone süpernet var; ama çevremde geçip de şikayetçi olan o kadar çok kişi var ki korkuyorum açıkçası.aynı zamanda vodafone müşteri hizmetleri berbat.

özetle superonline fiber bağlantımdan memnunum aslında ama düdükleniyorum da

şu an kullandığım paket gecekuşu tarifesi 69.90 ödüyorum, bana diyorlar ki hızınız aynı kalsın akk 100gb olsun bir de tablet verelim(kim takar) ama 74.90 olacak.

süpernete bakınca 120 gb akk 32 mbs fiber 59.90, ama tırsıyorum, net hızı ve hizmet kalitesi benim için önemli anlayacağınız; ama bir yandan da turkcellin tutumu hiç hoşuma gitmiyor. ne yapsam bilemedim?

 
120 gb akk ile 100 arasında fark yok. 100'ü aşan 120'yi de aşar. sol dışında 150 akk veren turk.net var ama altyapı fiber değil. açıkçası evine sol geliyorsa bu büyük bir nimet başka da düzgün firma yok bu konuda bir şey diyemeyeceğim. eğer sol'un akk'sı yetersiz geliyorsa akk'sız 25 mbps'li tarifesi var 99'a. onu tavsiye ederim.


  • master of code  (13.04.16 21:36:03) 
akk'da sıkıntı yok 100'ü aşacağımı da sanmıyorum, ben açıkçası hızdan memnunum; keşke adam akıllı bir operatör olsaydı da başka en azından tepki göstermek istediğimize geçebileceğimiz başka bir kapı olsaydı, @justmentalamale fiyatları çok uçuk bana 69 çok fazla geliyor bu herhalde koyar bayağı:)


  • arkburak  (13.04.16 22:09:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.