[]

lens kullananlar-goz kurulugu

doktor bana gozlukten lense gectigimde 'bazı hastalar evleri dısında bi yerde kaldıgında bi bardak suyun içine koyuyolar oyle olmasındansa lensle uyumak daha iyidir' dedi ya ben bunu bi tarafımdan anlayıp oylesi işime geldiği için sık sık lensle uyudum. gunlerce uyudugum hic cıkarmadııgm oldu. 2 senedir filan. şimdi gozlerimi çok kurumuş hissediyorum. buugnden itibaren gozluge gectim. bi kaç gun lens takmiyim de yumuşasın gozlerim biraz hava alsın diyorum. işe yarar mı? ( 3-4 gunde bir cıkarıyordum gece yatarken.)




 
Su yerine lens suyuna koymalisin demis aslinda da ahh ahh.
Bundan sonra nemli tutarsin, yani her gun cikarip takarak. Ayrica ayda 1 degistirmek,
Suresini gecirmemek de onemli.
  • kuehles blondes  (13.04.16 19:49:55) 
O lensi cikartir atarim yine de butun gece lensle uyumam. 1-2 saat kestirdigim oldu ama hic lensle sabahladigim olmadi. Sakin uyumayin. Her gun lens suyunuzu degistirin. Ayda bir yenileyin. Goz yasi damlasi damlatsaniz belki biraz rahatlatir denediniz mi


  • matilda  (13.04.16 20:05:05) 
lens kullandıgım dönemlerde gün içinde ara ara gözüme çılgınlar gibi lens solüsyonu fışkırtıyorum. geçici ve müthiş bir çözüm. bir zararı var mı bilmiyorum ama zannetmiyorum.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (13.04.16 20:07:18) 
gozlerim o kadar kuruki lenssiz bile kırparken acıyor. matilda suyunu hep degistiriyor ve 1 ayı gecirmiyorum aylık oldugu icin. gozyası damlası bakayım turkiyede değilim ama vardır heralde diye dusunuyorum. yuvarlanantencere ben de solüsyon sıktım az önce yumusadı sanki biraz. son care aglicam ama yaş gelmez diye korkuyorum jndsjhjs


  • slalom  (13.04.16 20:27:02) 
zamaninda televizyonda bir programda bahsetmislerdi. Lensle uyumak çok zararli ve şu an birinci etabı yaşiyorsun. Dikkat et.


  • 1adam  (13.04.16 20:30:24) 
yıllardır gece lensle uyuyorum, aylarca çıkartmıyorum. 2-2,5 ay gözümde duruyor. sonra çıkartıp yeni çifri takıyorum. ciddi bir göz kuruluğum yok. sık sık doktora gidiyorum batma olursa diye damla veriyor ama pc başında durmayı fazla abartmadığım zamanlar dışında(16-17saat) gerek duymuyorum.

not: yaptıklarım tavsiye değil, siz kurallara uyun.
  • kuzey li  (13.04.16 20:33:36) 
Damla vardi, yeşil renk .refresh olacak markasi .goz kuruluguna iyi gelir .kullanmistim bi ara .
Cok su icmeli, eve gelir gelmez lensi atmali .ben 10 12 saatten fazla lensli durmamaya gayret ediyorum .

  • cabiday  (13.04.16 20:44:36) 
aynı sebepten doktor bana tears naturale free yazmıştı. kullanabilirsin. lensi bıraktım damlaya başladım gözlerim rahatladı


  • sanguine mcqaer  (13.04.16 22:27:10) 
lensi bırakamam kolaylıgına cok alıştım acıkcası ve gercekten lens/gozluksuz bir hiçim hiçbi şey göremiyorum. bundan sonra dikkat edicem her akşam cıkarmaya gayret edicem ve yarın direk gözyası damlası ediniyorum herkese tesekkur ederim.


  • slalom  (13.04.16 22:45:31) 
gereksiz bir eylem. lens solüsyonu al ve her gece yatmadan çıkarıp kabına koy işte. gözlerin rahat etsin.


  • nothing in my way  (13.04.16 22:57:46) 
her konuda üşengecin önde gideniyim. bi iki saat kestirme dışında mutlaka lenslerimi çıkarırım. bence çıkartmalısın.


  • sanal cicek  (14.04.16 10:56:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.