[]

dişçiye gidicem azcık rahatlatsanıza ya

1 saate dişçiye gidicem bi dolgu yapılacak sanırım en fazla ama deli gibi gerginim hayır mantığım korkulacak bir şey olmadığını biliyor ama korkum mantığıma üstün geliyor. iki rahatlatsanıza yav.




 
  • neferkitty  (13.04.16 16:47:10) 
Korkacak bir şey yok ya, bir şey yapacaksa uyuşturucu zaten acı filan hissetmezsin ki.


  • fraise  (13.04.16 16:55:36) 
zaten uyuşturacak. iğne de hiç acıtmıyor, uyuştuktan sonra yapılan işlem de acıtmıyor. sonrası da acıtmıyor.

tek sinir bozan, acıtmayacak olsa bile o frezin iğrenç sesi. rahatsız eder derseniz frez kullanma sırasında kulaklık, müzik falan belki.
  • kibritsuyu  (13.04.16 17:06:35) 
merak etme hic acimiyor. sadece agzini uzun bir sure acik tutmak zor gelir. uyusturucunun etkisi gectikten sonra agri olabilir ona da cakarsin bi agri kesici yeter. en kanal tedavisi yaptirdigimda bile cok sizlanmadim. rahat ol.


  • beyteper canavari  (13.04.16 17:08:47) 
merhaba. henüz başka bir diş sorusunu cevaplandırmışken sizi es geçmeyeyim dedim.

o kadar geriliyordum ki o koltuğa oturma fikrinden ertele ötele derken; 1 kere gidip kurtulacağıma onlarca defa zorunlu gitmek zorunda kaldım. köprü, kanal, implant, kabaca çok para gitti hatta implant yüzünden kaba ettimi hastanede güzel hemşirelere göstermek zorunda kaldım (keşke yaşanmasaydı) ama sonuçta anladım ki gerilecek hiçbir şey yokmuş boşa kaçmışım. hiçbir işlemde canım yanmadı. 0. şimdiden geçmiş olsun
  • libertine  (13.04.16 17:20:42 ~ 17:22:26) 
ben arka dişime implant yaptırdım. bildiğiniz damağımı yardılar, türlü çeşit aletle kemiği sıyırdılar, törpülediler, kemiğin üstüne çivi çaktılar, bir ton işlem. saatler sürdü. ve o saatler boyunca sadece ağzımı sürekli açmaktan yorulmuştum. ağrıyı geçtim, sızı bile olmadı. öyle bir uyuşturuyorlar ki zaten suratınızı hissetmiyorsunuz bile. işlem bittikten sonra da basit bir ağrı kesici alırsınız olur biter... dolguymuş bir de, valla şu kadar satır yazdığıma bile değmeyecek kadar zahmetsiz işlem. rahat olun rahat.


  • hale luya  (13.04.16 17:51:49) 
Korkacak bir sey yokmus valla cok kolay gecti sagolun.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.04.16 18:43:54) 
matkap dişine değdiği anda burda yazılanları unutacaksın..


  • jamswety  (13.04.16 18:56:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.