[]

vize için rapor harici mazeret?

selam dostlar.

adi doktorlar hiç öğrenci olmamışçasına rapor için zorluk çıkarıyor malumunuz.

kaçan bu sınavın telafisi için ne yapsak?

 
  • animalman  (13.04.16 16:40:39) 
hocayla konusun. Kabul etmezse seneye tekrar alirsiniz. sinava girmeyen siz, sinavi yapan okul, sinifta birakan hoca iken Doktor niye sahte belge duzenlemedi diye adi oldu onu anlamadim.


  • fayfim  (13.04.16 16:41:01) 
şimdi tartışma yaratmak adına değil, ama 6 sene sana rapor vermek için okumuyor bu adamlar, yeri geldiğinde hayatını kurtarmak için okuyor. adamlara gidip de 6 sene okudu diye kompleks yapmış diyip, üzerine bir de ibne diyorsan ben de iyi ki vermemiş rapor diyorum.

adam yukarıda demiş, seneye tekrar al.
  • polifonik osuruk  (13.04.16 16:56:45) 
hipokrat yeminini boşa etmiyorlar herhalde.


  • alibaba06  (13.04.16 17:00:45) 
@polifonik osuruk "halden anlayan" dedim dikkat ederseniz. yalandan doktor zaten gidip rapor istediklerimiz. genelde yaşı genç günümüz eğitim sistemi içerisinden geçmiş öğrencilerin halini bilen adamlar.

hayat kurtaranlara karşı saygımız sonsuz zaten o adamlar hem bu işlerle uğraşmıyor hem de bunlar kadar kompleksli değil.

@alibaba06 hipokrat yeminlerini seviyim onların. maaş getirisi dışında bir düşünceyle meslek seçmemiş vizyonsuz bir sürü inek bunlar.
  • islergucler2  (13.04.16 17:11:48 ~ 17:12:31) 
kardeş sen hepsini genelliyorsun ve aşağılıyorsun.
doktorluk öyle kolay bir meslek değil, maaşı için de çekilecek dert değil.

  • alibaba06  (13.04.16 17:15:25) 
doktorların işi, vizesi kaçana rapor vermek değil diye biliyordum. yoksa yeni bir uygulama mı?

sahte belge düzenlemedi diye bir de adi oldular, hayret.
  • ozdoganci  (13.04.16 17:35:57) 
sınav saatinde hastanede olduğunu belgelersen o da işini görür. ille tam gün iş göremez olman gerekmez. o saatte hastanede bulunuyor olman da bir sağlık mazereti.


  • cedrus deodara  (13.04.16 17:38:49) 
son yazdığına dayanarak iyi ki rapor vermemiş, eline sağlık diyorum. seneye al, vizeyi kaçırma.


  • polifonik osuruk  (14.04.16 10:06:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.