[]

Acil ! Hepsiburada.com'dan hdd aldim ve kolinin kosesi ezikti.

Adamlar 1.5-2 kg, hdd gibi hassas bir cihazi, gidip en ince 2-3 mm lik kolinin icine koymuslar. Aldigimda da kolinin kosesi ezikti. Yahu, o koliyle birak soyle atmayi, 10 cm yuksekliginden elinden dusursen, bu cihaz hasar gorur.

1) Neyse, urunu indirimle aldigimdan, cihazi test edip, hasarliysa geri gonderme taraftariyim, degilse kullanma. Sizce, ambalajini dahi acmadan dogruca geri mi gondereyim?

2) kargocuya kutunun ezik geldigine dair tutanak tutturmak istedim ama ellerinde tutanak yoktu. Kargo subesine gidip, tutanak tutturacagim. Urun arizali cikar ve iade etmeye karar verirsem, sizce iade sirasinda bu tutanagin bana bir kazanci olur mu?

3) hepsiburada.com'dan alisveris yapip da, arizali mal teslim almis olanlarin, iade surecinde yasadigi sikintilar oldu mu? Eger bu surec sikintiliysa, Hic ambalajini acmakla ugrasmayip, dogruca iade mi etsem?

Tesekkurler.

 
3- direk hepsiburada'dan mı aldınız yoksa başka satıcıdan mı? satıcıdansa pek şanslı değilsiniz, uğraştırıyorlar.

2- tutanağın kazancı olur. kargo firması zarar verdiği için kargo firması ürün bedelini öder.

1- test et bence, belki de bir şey olmamıştır. kutusunu filan dikkatli aç, zarar gelmesin.
  • fakyoras  (13.04.16 15:36:00) 
Kutuyu acmadan geri gonder. Sonra bi daha alirsin.


  • babilbaligi  (13.04.16 15:59:46) 
Acemi, sorun da bu zaten. İcindeki urun hdd ve 2mm lik kolinin icinde ne patpat ne de koruyucu baska bir madde var. O koli 10 cm yukaridan birakilsa bile hdd ciddi zarar gorebilir.


Arkadaslar tesekkurler, iade ettim urunu.
  • scars dont fade  (13.04.16 18:34:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.