[]

İş yerine yemek götürenler

Neyle götürüyorsunuz buzdolabı poşeti metal plastik kap? ve nerde yiyorsunuz, iş yerinde mi yoksa dışarda filan mı?




 
ben okula götürürken sandviç yapar alüminyum folyo ile sarar öyle muhafaza ederdim, ayaküstü yenebileceği için de bulduğum ilk açık havada yerdim.


  • dirty pussy and cock  (13.04.16 14:29:36) 
yulaf, meyve, yogurt, kuruyemis.

ufak buzdolabi poseti veya saydam plastik - kap (guvendigim markadan)
  • evimin paspasi  (13.04.16 14:31:41) 
kıyafetli falan sefer tasları var, onlardan aldım.

iş yerinde kendi odam var zaten, mikrodalga fırın ve mini buzdolabı da aldım. öğle arasında ısıtıp odada yiyorum, sürüm ya da salata yapmışsam yemekhanede arkadaşlarla da yiyebiliyorum.
  • kayranin kedisi  (13.04.16 14:32:03) 
çalışılan masa bazen en rahatıdır ;)


  • trklmsr  (13.04.16 14:33:04) 
çekmecemde süt-yulaf-kuru meyve-kuru yemiş-kase filan var. onlar hep orda, bittikçe takviye yapıyorum :)

evden bir şey götüreceksem de tek kullanımlılk kaplardan kullanıyorum. ( pazarda peynirlerin konduğu plastikler var ya, onlar) sabah kahvaltısına kadar en fazla bir saat onun içinde durduğu için pek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
  • fakyoras  (13.04.16 14:35:17) 
benkonusuyorum.blogspot.com.tr

Bunu kullanıyordum. Kaplardan birine ek bilme koyabiliyorsunuz. Içecek taşıma kabi da dahil. Kimi zaman içecek kabına salata sosu koyup yanına salata alıyordum. Kimi zaman zeytinyağlı yemek goturuyordum. Isitilmayacak şeyler taşıdım hep.
Kimi zaman kalkarsan birine domates salatalık diğerine peynir zeytin koyup yanına da simit alıyordum.
  • balik kraker  (13.04.16 14:37:59) 
home ofis çalıştığım için yiyecek çok şey oluyor ofiste ve nadiren bişey götürüyorum o da kahvaltı için oluyor. tost, sandviç falansa peçeteye sarıp buzdolabı poşetiyle götürüyorum.


  • kakao  (13.04.16 14:54:13) 
küçük kapaklı cam kaplarda götürüyorum. iş yerinde mikrodalgada ısıtıp yiyorum.


  • peggy  (13.04.16 15:11:54) 
Tupperware kaplar kullanıyorum. Kıymalı yumurta lor peyniri domates salatalık falan iki öğün, bi öğünde Börülce pilaki zyağlı yeşillikli falan.


  • hasmetizm 2046  (13.04.16 16:31:18) 
tupperware
şairler parkı yada sahil
iş çoksa ofiste
  • hıkmıkzık  (13.04.16 17:06:04) 
cam kavonoz ya da plastik kap. ama plastik kapların iyisinden bulup onlara koyup götürüyorum.


  • dedim ben sana  (13.04.16 21:37:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.