[]

apple macbook

Apple macbook aldim bazi sorularim var

1- Vpn programi yuklemek istiyorum. daha once de kullaniyordum vpn programini ancak ismini unuttum 1 senelik satin almak istiyorum vpn programini. Hangi vpn programini tavsiye edersiniz?

2-macbook air icin canta alicam. Hangi cantayi tavsiye edersiniz?

3- torrentten film indircem baya bi onun icin bana tasinabilir hard disk lazim kac tb alayim ve hangi markayi tavsiye ediyorsunuz?

 
1-MacOS'ta VPN var, yüklemene gerek yok program.
2-Ben Levi's'tan aldım sırt çantası ve onu kullanıyorum. Gayet memnunum.
3-Ne kadar filmi yanında taşıyacağına bağlı. Ben WD kullanıyorum.
  • polifonik osuruk  (13.04.16 14:04:39 ~ 14:13:51) 
1. network'e gidip soldaki listede + işaretine tıklayıp vpn açabilirsin.

3. 1 tb seagate kullanıyorum
  • ripolip  (13.04.16 14:09:39) 
1. Cevaplanmış.
2. Ben aliexpress'den aşağıdaki gibi bi şey aldım. Alet ufak olduğu için her çantamın içine sığıyor bununla birlikte ama bunun dışında yıllar önce (6+) aldığım Jansport laptop bölmeli çantayla da kullanıyorum. Geçenlerde de Samsonite Guard IT aldım ama pek beğenmedim açıkçası.

www.aliexpress.com

3. Eski laptopumun hard diskini çıkartıp, 10 liraya aldığım kutuya koydum. Sorunsuz kullanıyorum.
  • charles montgomery monty burns  (13.04.16 15:04:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.