[]

Yazarkasaya geçiş olayını geciktirmek ?

Biraz önce sorduğum soruya ek olarak bir şey sormak istiyorum.

Ben bulunduğum dükkanda normalde internetten satış yapıyorum. ama ek gelir sağlamak için dükkanda da perakende satayım diyorum. Ama gider mi gitmez mi hiç bir bilgim yok. Tamam ticaret her türlü risk. ama ben bir handa bulunuyorum gelip gidenler oluyor ama benim satacağım ürüne ilgi nasıl olur hiç bilmiyorum. Ki günde 1 tane bile satsa kar olur bana düşünceme göre.

Ama yazarkasa pos fiyatları cidden yüksekmiş. karşımdaki dükkanımdaki komşum dedi ki al posunu bir süre yazarkasa olmadan idare et. satışını falan görür ona göre alır veya işe girmezsin. yani fiş kesmeden. bu mevzu sakatlık yaratır mı bana? maliyeden şurdan burdan gelen olursa da dükkanı yeni açtım(ki öyle hakkaten)daha yazarkasa alamadım falan dersin en fazla dedi.

Siz ne düşünüyorsunuz? Yazarkasa olmadan sadece posla 2 ay falan idare edebilir miyim ?

 
fatura kes. lokanta falan değilsen sıkıntı olmaz.


  • babilbaligi  (13.04.16 14:46:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.