[]

isten ayrilmak ve zam farklarinin yatirilmamasi hadisesi

dostlar merhaba,

soyle bir sorum olacak. bu yilbasinda bize zam yapilmadi ancak iki gun once zammimiz aciklandi(ocak basindan itibaren sayilacak). dolayisiyla son 3 ay icin almadigim bir zam farkim var. soylediklerine gore bu ay icinde, en gec ay sonunda yatacakmis.

simdi ben iki gun sonra istifa etmeyi dusunuyorum. ihbar surem de bir ay. sizce ben istifa edecegim dedikten sonra bana bu zam farkini yatirirlar mi? bu tabii ki hak ettigim bir miktar ve dogru olani yatirmalari. ama sirkete cok guvenmiyorum ve yatirmamalari durumunda hakkimi nasil savunabilirim?

benzer durumda olanlariniz oldu mu? onerebileceginiz bir seyler var midir? zam farkini al oyle istifa et demeyin, doldum da doldum ve birtakim sikintilar yuzunden cuma gunu istifa etmem gerekiyor. tecrubeli arkadaslar yorum paylasirsa cok sevinirim.

simdiden tesekkurler hepinize.

 
Ben de aynı durumdaydim benim primlerim söz konusuydu 8000 tl gibi bir miktar kendi mudurum alamassin dedi ama ben direk ik ile bitirmistim olayi.


  • bapyemir  (13.04.16 13:59:52) 
Kurumsal bir şirkette zam farkının ve önceki seneye ait primin yatırılmadığını biliyorum. Kısacası olay yönetici ve İK'nın iyi niyetine dayanıyor.

Uğraşırsan alırsın hakkını ama öncesinde konuşmakta yarar var.
  • cakabo  (13.04.16 14:30:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.