[]

Sürücü Kursu Olayları

14 mayısta bir sınav varmış sanırım, bu sınava girebilmek için en son hangi tarihe kadar kursa yazılmalıyım? Kurslardan birine telefon açtım, adam direksiyon sınavının haziran sonunda olduğunu söyledi. Aralarında bu kadar zaman olması doğru bilgi mi?

4. Levent, levent civarlarında önereceğiniz sürücü kursu var mı?

Daha önce arabalarla hiçbir alakam olmadı ve otomatik vites için ehliyet almayı düşünüyorum.

Bir de asgari kurs ücretinin 1300 tl olduğu doğru mu?

 
bildiğim kadarıyla son başvuru tarihi 18 nisan


  • duzsac  (13.04.16 13:45:51) 
bende bir arkadaşa kayıt işlemleri için yardımcı oluyorum, o da 14 mayıs'taki sınava girecek. bize nisan'ın ilk haftasona kadar evrakları getirirseniz iyi olur demişlerdi ama net tarih söylemediler. 18 nisan olabilir.

kurs ücreti 1000 mi 1300 mü tam hatırlayamıyorum ama herşey dahil ehliyetin cebine girmesi 2000 lira tutuyordu (sanırım 1300 evet, ondan daha uygun yapamıyorlar).
  • tolga asp  (13.04.16 13:54:53) 
bana 2 tane sürücü kursu; mayıs başındaki motor sınavına girmek için son günün 9 nisan olduğunu söylediler. hatta 9 nisanda gittiğimde girişleri yapıyorlardı.


  • orange coffee  (13.04.16 14:10:27) 
Metbim var 4.levent metro durağına 10 dk yürüme mesafesinde. Sanayi Mah. Girişi oluyor sanırım. Ben oradan direksiyon dersi aldım baya iyiydi. Fiyatlarının da daha düşük olacağını tahmin ediyorum.


  • dijalli  (13.04.16 14:10:52) 
14 Mayıs sınavına başvuru bitti, her ayın 10.günü sistem kapanıyor. Şu andan itibaren Temmuz sınavı için kayıt yaptırabilirsiniz. Fiyatlar da İstanbul genelinde 1300 lira evet.
Mayıs sınavının direksiyon sınavı da haziranın ilk 3 haftası devam eder büyük ihtimalle.

  • mutekebbir  (13.04.16 16:30:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.