[]

US Vizesi - DS 160 Formu Fotoğraf yükleme aşamasında hata veriyor

Son aşamadayım. Fotoğrafı kurallara uygun şekilde çektirdim. Siteye yüklediğimde kabul ediyor(ekte), ikinci aşamaya alıyor ama orda "an error occured" diyor. :( (ekte)

Neden? Sorun sitede diye bekledim ama bugün iş yerindeki bilgisayardan denedim yine olmadı.


 
şirketin firewall'ı engelliyor olabilir. browser kaynaklı olabilir. chrome, firefox, internet explorer gibi seçeneklerle deneyin.


  • mr.goodcat  (13.04.16 12:24:54) 
chorme yada mozilla farklı browser da dene


  • basond  (13.04.16 12:26:06) 
olmuyor. ingilizce forumlarda da karşılaştım aynı sorunla. herkesin dediğini denedim. chrome, safari, firefox, ie. opera bile denedim ya. evden denedim bunların çoğunu. ofiste chrome ve ie denedim olmadı.


  • nıç  (13.04.16 14:30:40) 
2 gün sonra başka bir bilgisayardan daha denedim ve oldu.


  • nıç  (18.04.16 15:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.