[]

Bok gibiyim

Dün gece alkolü biraz fazla kaçırdım ve gece uykumdan uyanıp epey bi kustum. Bademciklerim sızlıyordu böyle yara olmuş gibi ama şu an yutkunamaz hale geldim.

Ofisteyim, ne yapayım? Su içiyorum, midem bulanıyor.


 
mide bulantısına alka setzer
boğaz için tantum verde ve pastil vs

  • bordeaux  (13.04.16 09:31:05) 
izin alıp gidebilecekseniz gidin. bugün sizden hayır gelmez. hatta eve giderken bi de doktora uğrayın bi baksın.


  • interview with the vampire  (13.04.16 09:33:17) 
alka seltzer içmeyin, mide kanaması geçirmek istemiyorsanız. bol bol su içip dinlenin, başka çaresi yok. akşama geçer zaten.


  • nathanieltroy  (13.04.16 09:44:28) 
bizim arkadaş da gün boyu sarı sarı kusuyordu. götürdük doktora. göte bi iğne. yarım saatte kendine geldi.


  • fayntenks  (13.04.16 09:56:02) 
bol su +1
öğütülmesi kolay gıdalar. kızarmış ekmek ve beyaz peynir ikilisi iyidir, yanına sıcak çay iyi olur. boğazı yumuşatır, mideyi rahatlatır.
boğaz için ayrıca bir pastil de iyi gelebilir.
  • loveinaflipbook  (13.04.16 10:10:29) 
haşlanmış patates. son 1 kere kusacaksın sonra bitecek.

ayrıca bol sıvı tüketmezsen alkolü de o akşamdan kalmalık hissini de atamazsın, midenin bulanması normal.
  • in vino veritas  (13.04.16 11:12:39) 
Mercimek corbasi


  • letheavendangered  (13.04.16 11:22:41) 
Powerade ve yoğurt halsizliği alır mideyi düzeltir. Boğaz işi başka ona doktor baksın


  • hasmetizm 2046  (13.04.16 11:43:01) 
ooo su daha da çok kusturur. çok susadığınızı tahmin edebiliyorum ama öncesinde bir kaç dilim ekmek yiyin, yarım saat bekleyin ve sonra su için.


  • givemesomesubstance  (13.04.16 11:45:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.