[]

ağzımda garip bir tat var(diş şeysinden anlayan varsa)

bir dişimdeki dolguda bir gariplikler hissediyordum bir haftadır falan bugün durduk yere ağzımda çok garip bir tat oluşmaya başladı böyle nasıl desem hafif uyuşukluk gibi acaba bu dolgulu dişimle alakası olabilir mi?

ekstra soru: dolguda bir sıkıntı varsa kanal tedavisi vs yerine sadece yeni bir dolgu yapılabilir mi bir dişe? şu an erasmustayım çünkü ve burada çok daha masraflı olur en azından 3 ay kadar idare edecek kadar bir dolgu vs. olabilir mi?


 
Dolgulu dişte ağrı yoksa belki yeni bir dolguyla kurtulabilir ama ağrı başladıysa çürük köke ulaşmış olabilir. Bu durumda kanal tedavisi yapılabiliyor. Eğer çürüme varsa ağız kokusu olabilir. Uyuşukluk belki çürüğün oluşturduğu sızı olabilir.


  • dissendium  (13.04.16 02:38:41) 
ağrı yok da çok hafif bir hassasiyet var sadece. bir de dolguda sanki hafif bir kırık var gibi. yani azı dişimde bu dolgu ve eskiden boşluk olmayan bi yerde artık dişle dolgu arasında az bi boşluk hissediyorum dilimle.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.04.16 02:46:02) 
Beyaz dolgular hassasiyet yapabiliyormuş. Kırık varsa ilerlemeden tedavi ettirin. Geçmiş olsun.


  • dissendium  (13.04.16 03:01:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.