(1)
İstanbul'da 2 haftalığına kiralık ev bulmak?
2 kişi için İstanbul avrupa yakasında 20 kasım-5 aralık arasında kiralamak üzere ev arıyorum. Otelde 2 hafta kalmanın bedeli en az 800-900 ediyor. daha uygun fiyata evini 2 haftalığına kiralayabilecek var mıdır? Varsa nerden bulunur? Bayram sebebiyle giden vs mesela. Kalacak kişiler 1 türk 1 isveçli
2 kişi için İstanbul avrupa yakasında 20 kasım-5 aralık arasında kiralamak üzere ev arıyorum. Otelde 2 hafta kalmanın bedeli en az 800-900 ediyor. daha uygun fiyata evini 2 haftalığına kiralayabilecek var mıdır? Varsa nerden bulunur? Bayram sebebiyle giden vs mesela.
Kalacak kişiler 1 türk 1 isveçli doktor.
0
endoplazmikbirkulum (
08.11.09)
sahibinden.com da günlük kiralık evler var onlara bakın derim. taksim civarı kalınabilir bir otelin geceliği 60 eur diye biliyorum. Ona göre yapın hesabınızı.
0