[]

İtalya Vizesi

İtalya aktarmalı olarak yurtdışına çıkacağım. Roma'da aktarma süresem giderken 20 saat dönerken 15 saat. Ben de bari vize alayım günü şehirde geçirir, gece de uçarım dedim.

Vize belgelerinin listesini çıkardım. Bunların arasında takıldıklarım oldu. (Öğrenciyim)


Seyahat sağlık sigortası. 30.000 Euro teminatlı (Bunu gidiş-dönüşş olmak üzere 2 günlük yaptıracağım. En ucuza nerede yaptırabilirim?)

Şahsın imza beyannamesi. (Noterlerde 24 liraya çıkıyormuş. Öğrenciyim yaptırmasam olur mu?)


Bunların dışında dikkat etmem gereken bir şey var mıdır?

Teşekkürler.

 
1- japon sigorta mi ne en ucuzdu bi ara. calistigin banka varsa orasi sana bi teklif de sunabiir.

suresine dikkat et varacagin saate gore bi gun onceden baslatman gerekebilir sigortayi. almanya icin oyleydi, gunduz 12'den once varirsan bi gun onceden mi ne baslamaliydi.

2- bilmiyorum hic imza sirkusu vermedim ogrenci olarak.
  • jedilance  (13.04.16 00:17:33) 
Sigortayı gideceğin ülkeyi ve de İtalya'yı kapsayacak şekilde toplam seyahat süresisini göz önüne alıp sonuna 1 ya da 2 gün koyarak yaptırmanızda fayda var. İş bankası'nda avrupa, amerika ve tün dünya gibi seçenekler var. İmza beyannamesi vermedim ama idata'nın sitesinde gerekli evraklar var oradan kontrol edebilirsin. Son olarak öğrenci olduğun için sağlam bir hesap ya da güzel bir sponsora dikkat etmelisin. İyi eğlenceler


  • yasasin yemek yemek  (13.04.16 01:02:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.