[]

Gittigidiyorda dolandırılıyor muyum ?

Selamlar.

Yaklaşık 3-4 gün önce gittigidiyordan bir tv siparişi verdim. Mağaza hemen ertesi gün kargoya verdi. Bende ofisimde gelmesini bekliyorum. Ama üç gün geçti ve ürünün onay süresi yarın 11de dolmak üzere. Fakat bilgilere girdiğimde kafam karıştı zira kargo bilgileri girilmemiş. Aslında bende tam bilmiyorum mevzuyu aöa bildiğim kadarıyla kargo bilgileri yazılması lazım. Mağazaya mesaj attım henüz yanıt gelmedi. Acaba ürünü kargolamış gibi gösterip bir üçkağıt mı yapmaya çalışıyorlar ?
Ekte ekran görüntüsü var

 
kargo takip numarası filan yok ise ürün gelmedi diye onaylama.


  • belkider  (12.04.16 20:03:14) 
o zaman onaylamazsınız, böylece dolandırılmazsınız da?


  • fever  (12.04.16 20:03:47) 
uckagit yapamaz. cunku sen urunu teslim almadan onay vermezsen para saticiya aktarilmaz. adam kargo bilgilerini girmemis olabilir. ulasabilirseniz teyit isteyin. ama raad ol bir sey olmaz


  • exlibris  (12.04.16 20:04:11) 
bildiğim kadarıyla bu süreç boyunca onay vermezseniz belli bir süre sonra otomatik kendi onay veriyor öyle değil mi? Şöyle düşündüm eğer ben bilgisiz biri olsam ilgilenmesem belki de otomatik onay olacaktı ve tv gelmiş sayılacaktı. Ne bileyim iyice komplo teorisi oldu gibi ama işte.


  • Wolfware  (12.04.16 20:09:16) 
gittigidiyor'a yazin boyle boyle diye. onay suresini uzatsinlar.


  • cilgin fantezilerin adami  (12.04.16 20:09:30) 
tv gelmezse onaylamazsın. para da yatmaz ona. bazı satıcılar ellerinde ürün olmadığı için başka biir yerden ürünü göndertirebiliyor. direk oradan gönderildiği için kargo bilgilerini alamamış olabilirsin. gittigidiyor sisteminde dolandırılamazsın. malı alırsan onaylarsın almazsan onaylamazsın...


  • gotic  (12.04.16 20:10:58) 
gittigidiyor'a mesaj at "ürün elime ulaşmadı, kargo bilgisi yok" diye. onay süresi içinde (3 gün oluyor genelde) onaylamazsan otomatik olarak para satıcıya geçiyor diye biliyorum.


  • henry gale  (12.04.16 20:12:14) 
Gittigidiyor'a cepten değil de webden yani bilgisayardan girin. orda aldıklarım/sattıklarım menüsü var oraya girin. orda siparişin yanında satış sözleşmesi yazar. ona tıklayın. açılan pencerede satıcının bilgileri var. telefon numarası da vardır. orayı arayıp kargonuzun durumunu sorun.

satıcı yüksek işlem adedine sahip. dolandırıcı olma ihtimali çok düşük ancak kargo bilgilerini sevkiyat, sevkiyat, sevkiyat olarak girmiş gözüküyor. yani kargo bilgileri girilmiş gözüküyor. sizin dediğiniz gibi otomatik onay verecektir sistem. bundan önce ürün ulaşmazsa gidip siparişi onaylamıyorum tuşuna basın.
  • mr.goodcat  (12.04.16 20:44:23) 
ben biraz heyecan yaptım ereleme girdim. şimdi 15ine kadar sürem varmış. keşke öncesinde baksaydım sizin dediğiniz yere :/


  • Wolfware  (12.04.16 21:27:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.