[]

Hayal etme yeteneğim mi köreldi?

Selamlar,

Son birkaç aydır, aklımda bulunan fikirleri falan zihnimde görsel olarak canlandıramamaya başladım. Mesela bir proje var, diyorum şunu şöyle yapayım, böyle de bişey monte edeyim yanına... Ama hayalini gözümün önüne getiremiyorum arkadaş! Nasıl olur göremiyorum kafamda. Dikkatim mi dağılıyor nedir anlamadım tam görücem, puf diye dağılıyor gidiyor.

Bu anlattığımı anlayabilen oldu mu bilmiyorum ama yaşayan eden var mı bunu benim gibi? Çözümü var mı? Aklınıza bir çözüm falan geliyor mu?

 
Çok fazla hazır görsele maruz kalınca öyle oluyor galiba. Internet, tv falan gibi. Kitap okuyup, kağıt kalemle yazıp çizdikçe tekrar normale dönüyor. Kaynak: kendim


  • ambrosia  (12.04.16 13:09:09) 
Antidepresan tarzı bi şeyler kullandın mı


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (12.04.16 13:09:49) 
Benim de bazen aklıma çok güzel melodi geliyor,çalayım şunu diyorum, müzik bilgim olmadığı aklıma geliyor. Gitar kursu Almaya başladım bu yüzden. Hayal vardır da yetenek yoktur belkim demek istediğim.


  • hasmetizm 2046  (12.04.16 13:10:47) 
Antidepresan çok önceleri kullanmıştım, yıllar yıllar oluyor. Ama bu sorun çok yeni başladı. Dikkat dağınıklığı genel olarak beraberinde sanirsam. Zaten olan bir yeteneğimdi yani, sıkıntı yoktu hiç önceden.


  • loveinaflipbook  (12.04.16 13:14:37) 
+kitap ve yazma çizme.

üstüne biraz rutininizi bozun. hayatınızda nelerin rutin olduğunu da yine yazarak tespit edin. sabah kalkıp akşam uyuduğunuz saate kadar yaptığınız şeyleri 1 hafta boyunca yazın. %90'dan fazlası rutin.

yeni şeyler kattıkça sorun çözülecek.
  • dahili meddah  (12.04.16 14:30:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.