[]

Türk kahvesi ne kadar sağlıklı

Gunde 1 fincan kahve icmek gerekir deniliyor ya ne kadar dogru? Internette bakinca bir suru faydasi var ama bir o kadar da zarari var.ben her sabah bir fincan iciyorum kahvaltidan sonra, aliskanlik oldu.zihnim aciliyor keyif de aliyorum ama sagliksiz bir sey yapmisim gibi geliyor.sigara icmisim gibi.bazen ogleden sonra da canim istiyor ama icmiyorum.mideme falan zarar veriyor mudur siz iciyor musunuz her gun?




 
Günde 1 kahve hiçbir tüketim sınırını aşmaz, rahat ol.


  • arnold schwarzeneger  (12.04.16 12:16:44) 
bir fincan türk kahvesi 50-60 mg, yetişkin biri için günlük maksimum kafein miktarı 300-350 mg

kafein konusunda sorun çıkaracağını sanmıyorum, başka zararlarını bilmiyorum
  • freebird5406_2  (12.04.16 12:16:58 ~ 12:17:15) 
yanında sigara içmiyosan ziyan etme kahveyi :D ben de içiyorum, bir zararını görmedim şu ana kadar.


  • animalman  (12.04.16 12:17:46) 
her gün olmasa da denk gelince içiyorum ben. günde bir fincan içmenin gerekli olup olmadığını bilmiyorum ama sağlıksız değil diye biliyorum.hiçbir şey olmaz midene falan, gömülür yani.


  • naberabi  (12.04.16 12:21:12) 
"günde x tane/bardak y yiyin/için" formüllerini toplasan 10 tır malzeme çıkar. bir insan 10 tır şeyi yiyip içemez. onun için sağlıklı olduğunu düşündüğün şeyleri kafana göre ye iç.


  • cedrus deodara  (12.04.16 12:50:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.