[]

Kimlik bilgileri hangi sitedeydi?

sb

thanksgiving.who.ec kapanmış, çalışan başka var mı?


 
Kapanmamıştır o engellenmiştir.


  • hasmetizm 2046  (12.04.16 13:24:31) 
Sahibi kapattı,


  • atom karincanin torunu  (12.04.16 14:10:47) 
site sahibi kapattı ve şu mesajı yayınladı (giremeyenler için paylaşıyorum).

Pool's closed due to AIDS

Thanksgiving is now closed. I've got hundreds of emails from people who didn't like that their personal data was available on the internet. I didn't intend to break privacy of millions of innocent people, so I'm closing the site to prevent any more harm from happening. The source database is still avalilable as a magnet link but I'm not responsible for it and I don't have control over it.

What was Thanksgiving?

Thanksgiving was a search engine allowing to find data from the leaked MERNIS database initially published by Romanian hackers at 185.100.87.84 on the 4th of April 2016 which contained data about 50 million Turkish citizens.
Thanksgiving was launched at 6PM(Moscow) on the 5th of April 2016 and instantly became extremely popular.
Within first 24 hours there were more than 500 000 unique visitors and 13 000 000 page views.
Thanksgiving served more than 150 000 000 requests until it was closed at 3AM(Moscow) on the 9th of April 2016.

Who was behind it all?

My name is Konstantin Safonov a.k.a. kasthack.
I'm a software developer from Saint Petersburg, Russia.
If you want to hire me or just have something to discuss, you can contact me via email, LinkedIn or twitter.
Turkish police

I guess, they have a lot of questions to ask. Contact me.
  • teknikekip  (12.04.16 14:37:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.