[]

Boğaziçili arkadaşa iş lazım

Merhaba

Boğaziçi işletme okumakta olan arkadaşa iş lazım. Bu dönem ders alamadığı için gün sınırı yok. İngilizcesi baya iyi, prezentabl haftada 1 berbere gider acımaz paraya:)

Ne tarz bi iş yapabilir fikir verseniz de olur. Ya da bildiğiniz biyerde ingilizce bilen birini ariyolardir filan... şimdiden teşekkürler

 
Presentablliktan ortalamayi da bayagi dusuk tuttu herhalde bunu sorduguna gore:)


  • Deathrow  (12.04.16 10:26:32) 
İngilizce bilen birini süpermarketler bile arıyordur herhalde artık. Boğaziçili olduğu için herkes onu havada kapacak zannediyor olabilir arkadaşın. ilgisi, alakası neyse onunla ilgili işlere başvursun işte. o kadar genel bir soru ki bu...


  • nathanieltroy  (12.04.16 10:33:13 ~ 10:33:22) 
zibilyon tane stajyer ilanı var. bakmayı düşünse?


  • whatyougetiswhatyoudid  (12.04.16 10:38:38) 
4 büyük audit firmasından birinde staj yapsın. asgari ücret verirler stajyerlere ama büyük tecrübe olur. cv'de de güzel durur.


  • juninho77  (12.04.16 10:41:31) 
kariyerden ilan bakmak tabi ki aklımıza geldi. ben daha spesifik örneklerle gelirsiniz diye sordum burda. atıyorum çalıştığınız firmadan ve sektörünüzden hiç haberimiz yoktur, bizimle paylaşırsın aa deriz böyle de bi iş kolu varmış.

@nathanieltroy bişey zannetmiyor. aksine tecrübesiz olmasını biraz sıkıntı bile yapıyor kendine. ama havada kapılsa şaşırmam, ingilizce sadece aranan özelliklerden olabileceği için dedim. yoksa kendi de zehir gibi elemanın.

@Deathrow okulda kulüplerde epey güzel işler yaptı ve bu arada ortalama da aynen biraz düştü :)
  • klar  (12.04.16 11:10:31 ~ 19:09:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.