[]

Youtube Ünlüleri

www.youtube.com

Mesela bu çocuğun olayı nedir? 515bin izlenmiş. Çok ciddi bir rakam bu. Nasıl bu kadar izlenebiliyorlar?


 
1 milyon 100binlerde takipcisi var gunluk vlog cekiyor takipcileri de izliyor bu videolari.


  • melancholia  (12.04.16 01:47:15) 
bunu ve bir çoğunu izleyenlerin %90ı 15 yaşında ergenler. o yüzden izlenebiliyorlar. internet kullanımı çok fazla bu ergenlerde.


  • freetakilir  (12.04.16 02:18:50) 
ergenler sebebiyle. yorumlara da bakarsan kendisine abi diye hitab ediyorlar. ve bu cocuk 1997'li.

burak oyunda diye bir kanal var, en cok takipcisi ve izlenme sayisi olan o. ergenler arasinda oyle bir fenomen ki, online oynanan oyunlarda "mehmet oyunda", "aykut oyunda", "anan oyunda" gibi gerek kendi isimleriyle, gerek kufurlu olarak baya bir nick secimlerini etkilemis halde ergenlerin.

kisaca: ergenler
  • no christ requires  (12.04.16 03:47:11) 
Bisey itiraf edeyim mi? 26 yasindayim ve Orkun'u ben de izliyorum. Cok guzel videolar cekiyo bazen. Ozellikle Orkun'a meydan okuyorumlar cok iyi. Asiri cesur bi cocuk :) bi de samimi de geliyo bana ama onun disinda ergenler +1


  • matilda  (12.04.16 07:58:53) 
Burak oyunda adindaki velet ilkokullara konferanslara gidiyor. Tarkan gelmis muamelesi goruyor cocuk.


  • brkylmz  (12.04.16 08:50:56) 
roxy'de youtuberlarin etkinligi vardi. batesmotelpro haricine gelenlerin hepsi anlattiklari gibi ergen arkadaslardi. siraya girdigimde baya garip gelmisti. o yasta zaten eglence ariyorlar, oyun vs. onlari verince de hayat herkese guzel.


  • evimin paspasi  (12.04.16 08:53:45 ~ 10:51:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.