[]

Heykel yorumlamaca

Arkadaşlar selam,

kız arkadaşımın sanatlı manatlı bi' dersi için müze gezip bi' eseri yorumlaması istendi. ikimiz de sanat özürlü olduğumuz için aralarından yorumlanması en kolay görüneni seçtik lakin yine de yorumlayamıyoruz. aranızda sanatla ilgili olanlar vardır diye sizlerden rica ediyorum.

normalde ingirizce olması gerekiyor lakin yapamazsanız türkçe de olur, çeviririz biz. yaklaşık iki üç paragraflık bir şey yeterli olur sanırım.

şimdiden teşekkürler.

heykelin fotoğrafları:

i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com
i.hizliresim.com

 
kimseye dış görünüşü yüzünden ön yargı ile yaklaşmayin üzerinden yürürsünüz bu heykel için.


  • valkin rockefeller  (11.04.16 23:53:32) 
acima yetime doner koyar gotune temali bir parca bence.


  • bohr atom modeli  (12.04.16 00:08:24) 
Arkadaşına heykel yorumlarken kullanması gereken kelimeleri derste, fotokopide vs vermemişler mi? Oralardan bakarak bir şeylet uydurabilirsiniz belki.


  • i ve been mistreated  (12.04.16 00:13:42) 
Önce Hande Şekerciler'in tematik olarak nelerle ilgilendiğine, sanattaki tavrına bakılabilir. Sonra Alice Harikalar Diyarında isimmli hikayenin ve orada Alice'in tavşanla ilişkisinin analiz edilmesi gerekiyor. Sonra da bu ilişkinin heykelde tranSfer edildiği şeklin açıklanıp bunun hangi derde parmak bastığının söylenmesi gerekiyor. Alice'in neden gözleri yok, bu da önemlİ. :) Hadi kolay gelsin.


  • shadowcat  (12.04.16 00:43:55 ~ 00:44:39) 
az googlelayın hakkında şeyler okuyun yoksa bönbön 4 resimle olmuyor maalesef bu işler.
biraz kitaptan biraz da sanatçının geçmişinden bahsedersen yazılır o yazı zaten.
ahmetrustem.blogspot.com.tr
www.gaiagallery.com!handesekercilerbiotr/c1v58
sanat.burada.com.tr
  • fasulyek  (12.04.16 00:55:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.