[]

hatırlamadığınız bir anıyı hipnozla hatırlayabilir miyiz

yani tamam sonuçta yaşadık o olayı. ve hipnoz bilinçaltıyla ilgileniyor. ama benim merak ettiğim durum biraz saçma olduğu için emin olamadım.

kısaca olay şu. ben ola ola çok beğendiğim çocukla çıktığımda sarhoş oldum. dışardan çok sarhoş görünmüyordum sanırım. ama sorduğum bazı saçma soruları hatırlıyorum. yani gece benim için gizemini koruyor. minik minik parçalar var sadece ve toplasan 10 dakikalık anılar kalan 5-6 saat yok.

kafaya taktım ama sormam çünkü daha büyük rezillik. hipnozla falan hatırlar mıyım var mıdır yolu yordamı suserlar yardım edin şu rezil kardeşinize.

 
çıktığın yerlerde dolaş aynı şeyleri filan ye. Belki bir etkisi olur. Çok sanmıyorum ama.


  • nedendir bilinmez  (11.04.16 23:23:02) 
aynı yere gittim 2 saat geçirdim ama yok sabah uyandığımda hatırladığımdan 1 adım öteye gidemedim


  • cusoon  (11.04.16 23:27:22) 
bunun için profesyonel ellere gidersen daha rezil olur bence. çocuğa sorman daha iyidir. ayrıca @nedendir bilinmez'in dediği yöntem işe yarıyor nedendir bilinmez :) tekrar deneyebilirsin. bende bazen bi duyguyu hissetmek için bi şeyi çok kez yapıyorum. mesela nasıl anlatayım ac/dc dinleyince 2013 yazına gidiyorum. 2013 yazına gitmek istediğimde de ac/dc dinliyorum. çok çok çok garip bişey bu bence :D shoot to thrill şarkıda bu arada :D bu yüzden o anki hissettiğin söylediğin şeyleri tekrar hissetmen hatırlaman için o anki hissine yakın şeyleri yapman oralara gitmen falan iyidir AMA bu o an sarhoş olduğun için olmayabilir. ne çok konuştum be.


  • freetakilir  (11.04.16 23:36:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.