[]

Erkek giyim-kuşam markası

Siyah, gri, füme, koyu yeşil, haki, kahverengi, lacivert, ve tonları gibi renkler tercih ediyorum.Baskılı tişört genellikle giymem,, düz renk bisiklet yaka koyu renk tişört tercih ederim.Çift cepli koyu renk gömlek,kargo pantolon, koyu renk kanvas,kot, vs. altına da bot veya koyu renk spor ayakkabı türevi giyerim genellikle.
Hatta genelde giyimimi fazla ''outdoor'' veya askeri tarzda bulurlar.

Supernatural izleyenler bilir, Dean Winchester'ın giydiği hemen hemen her şeyin hastayım.

Soru şu, Türkiyede bu giyim tarzına en yakın ürünleri satan mağaza hangisi?

Bir de, kaliteli kumaşlı basic tişört alabileceğim bir internet sitesi var mıdır?

 
ahanda ben. takip


  • freetakilir  (11.04.16 22:40:30) 
reis tarzın tam amele tarzı.


  • Alt4y  (11.04.16 22:47:47) 
Dean winchester kadar yakışıklı mısın :(


  • ambrosia  (11.04.16 22:50:34) 
Ya tarz biraz da kişinin kendi zevk ve rahatlık meselesi, ben kendime yakıştırıyorum. Bende dar paça kırmızı pantolon giyen hipsterlardan hoşlanmıyorum mesela.

Kendi yakışıklılığıma objektif yorum yapamam.

Neyse marka söyleyin lütfen, genç Winchesterlar yardıma muhtaç :(
  • utkumon  (11.04.16 22:52:36) 
bu dediğin basic tişörtler için kaft var, imnotbasic var.


  • olutaklidi  (11.04.16 23:06:47) 
en büyük olayı ceket-montları. ben 2-3 sene önce loft'tan almıştım bi tane, bizim ortamlarda dean montu denir hatta o kadar onluk bişey. içine daha basic bi oduncu gömleği, çok desenli olmayacak. sıcak havalarda mont çıkar, o gömleğin içine düz koyu renk tişört gelir. altına slim fit gibi ama paçaları tam dar olmayacak bir kot, mümkünse gri.

bunlarına arasında bulması en zor ceket tarzı montlar. kot olsa da olur ama daha kalıplı şeyler olsa daha iyi. loft'a uzun zamandır girmedim ama olabilir, oraya bak. colin's bir ihtimal, american casual tarzı satış yapanlara bak.
  • baba jo  (11.04.16 23:27:43 ~ 12.04.16 07:46:00) 
decathlon, levis 506 ve 504, wrangler'ın modelleride olur, paraya kıyarsan northface ve colombia, ayakkabıda yds, decathlon, basic tişörtte www.barcin.com bundan ve bunun yakalısından aldım memnunum.


  • kyha  (11.04.16 23:35:59 ~ 23:36:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.