[]

şimdiye kadar aldığınız en kötü hediye neydi?

halamın ısrarla aldığı gömleklerden herhangi biriydi benim için




 
en kötüsü hediye alamamaktı, sadece pasta ile gelmişti yedik bitti o geceden hiç bir şey kalmadı. Çok üzmüştü beni kağıdı katlayıp içine bir şey yazsa yine yeterdi emin olun bir şey alamamak en kötüsü.


  • gozu acik sevisen yahudi  (11.04.16 21:03:19) 
Kotu hediye almadim simdiye dek.


  • stavro  (11.04.16 21:16:08) 
kalem silgi falan öyle bir kombinasyon yapmıstı ortaokulda bi arkadasım. herkesın janjanlı hedıyesı vardı benım de o.

sonradan ogrendım kızın durumu cok kotuymus, kıyamam

ilkokulda da hastayım dıye butun sınıf buzdolabı magneti almıstı pintiler
  • hopp  (11.04.16 21:22:14 ~ 21:22:47) 
Tulumba tatlisi,su halka olandan :))


Ilk okul 1. Sinifti en iyi arkadasimla dogum gunumuz 3 gun arayla kutladik,sanirim parasi yoktu tatli almisti cok gulmustum ama ayni zamanda mutluda olmustum unutmadi diye,cocukluk iste :))

Hala cok yakin arkadasiz.
  • brnbrs  (11.04.16 21:34:33) 
El yapımı çanta aldım diyen bi arkadaş bildiğin uğur böcekli çok çirkin bi sırt çantası getirmişti direkt verildi


  • photo85  (11.04.16 21:59:07) 
Yılbaşı hediyesi olarak matematik soru bankası. Yani bir insan hediye olarak neden matematik kitabı alır bilmiyorum. İlla bir kitap alacaksan roman falan al hiç değilse. Hiç öyle ineklemekten tipi kaymış biri gibi de görünmüyordum halbuki. Hatırlayınca yine sinirlendim şimdi.


  • desktopu  (11.04.16 22:08:44) 
beyaz balıkçı yaka penye.


  • ambrosia  (11.04.16 22:17:12) 
deri sigaralık. sigarayı bırakmak istediğimi söylediğim kişiden gelmişti. aynı kişiden aldığım tüm hediyeler kötüydü, hiçbiri bana hitap etmiyordu, sigaralıktan sonra o kişiden iyi bir hediye alma umudumu çöpe attım.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (11.04.16 22:25:26 ~ 12.04.16 06:10:32) 
kardeşim diyebileceğim kişiye aldığım her hediye için asla darılmayacağımı söyleyerek değiştirme şansı sundum. sağ olsun hiç değiştirmedi zevkli olduğumu da söyler zaten. hep evinde eksik ve ihtiyacı olan şeyleri aldım. hala kullanır aldıklarımı helal olsun pişman değilim. ancak kendisinden hiç bu inceliği görmediğim için aklıma geldikçe üzülüyorum. son aldığı hediyelerden birisi şortlu pijama takımıydı. biraz fantezi ve asla benim fiziğime yakışmayacak bir takım. altı dar üstü aşırı bol olmuştu. çok güzel giyersin demişti. en kötüsü bu olmuştu.


  • duhan  (11.04.16 22:39:25) 
Bu yılki duyuru yılbaşı çekilişinde gelen hediye. Yahu arkadaşlar böyle siktiri boktan çöpler alacağınıza hiçbirşey almayın bari kulaklarınızı çınlatmayız.


  • kakao  (11.04.16 23:24:39) 
Üzerinde Nude Nigga Beach yazan turkuaz bir tişört. Hayatımdan "düşünmen yeterdi" cümlesini bu kadar içten söylediğimi hatırlamıyorum.


  • polifonik osuruk  (12.04.16 09:17:34) 
exten sevgililer gununde bos gelmis olmamak icin yol ustundeki birmilyoncuya ugranip alinmis kirmizi dandik kutusunda 1 liralik naylon gul. hic almasa daha iyiydi. cigara almaya hep parasi olurdu da adamin.


  • jimicik  (12.04.16 09:35:51) 
değerli insanlardan aldığım çöp bile olsa saklıyorum ben, kötü hediye falan diye bakmıyorum.
ama insan çocukken, oyuncak beklerken, saçma sepet şeyler geldiği zaman üzülüyor.
Çocukken yine, eniştemden askeri silah kataloğu gelmişti.
WTF?
  • Corc  (12.04.16 09:52:07) 
kurşun kalem. bildiğin kullanılmış, tepesi ısırılmış filan kurşun kalem. bu hediyeyi kötü yapan şey, hediyenin kendisi değil hediye ambajı niyetine kullanılan gazete parçasıydı. bir de iki ucundan kıvırmış gazeteyi pis herif.


  • battal gemalmaz  (12.04.16 09:55:51) 
bana alınan en kötü hediye nedir bilmiyorum. düşünmeleri yeterli bence. ne aldıklarının önemi yok.

sanırım benim aldığım en kötü hediye de öğrencilik yıllarımda 37 ekran tv'si olan arkadaşıma 2 liraya televizyon kumandasıydı. Sürekli tv üstünden kalkıp kanal değiştiriyordu kıyamadım. 2-3 sene kullandı onu :)
  • mrtkbl  (12.04.16 09:58:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.