[]

ilk motosiklet

hıza düşkün değilim, şehir içinde -istanbul anadolu yakasında- kullanabileceğim motosiklet arıyorum. daha yeni başlayacağım, hiç motor kullanmadım; bu bilgiye gerek olur mu bilmiyorum ama 24 yaşında hafif sakar bi' kadınım.

not: otomotik vites istiyorum ve eğitim alacağım :)


 
her zamanki gibi eğitim alarak başlamanı önereceğiz duyuru ailesi olarak. Scooter mı vitesli mi istersin ona göre bir yön çizeriz burda.


  • okumayi sevmeyen okur  (11.04.16 16:55:34) 
Önce bir eğitim al sonra da beğendiğin küçük bir scooterı alırsın. Eğitim için tavsiye ederim; honda.com.tr


  • slayerrr  (11.04.16 16:56:05) 
honda delıght bakabilirsiniz. Ayrıca ne akdar bütçeniz var, kaç cc istiyorsunuz,scooter mı cross mu city mi ona göre bilgi vermek daha mantıklı olur sanırım.


  • ötekitarafabiöğrenci  (11.04.16 16:56:15) 
scooter mi istiyorsun vitesli motor mu?
butcen nedir?

scooter icin: delight - fiddle - xmax
vitesli icin: tur secmen lazim. capir gibi mi, enduro gibi mi, racing gibi mi?
  • jimicik  (11.04.16 17:09:10) 
cbr125 veya yzf 125. başlangıç için scooter tavsiye edilir fakat bu süre kısa sürer. çabuk öğrenirsin yani bisiklet sürmek gibi bişey bu. bisikletin gaz frenli hali scooter oluyor. bide al satla uğraşırsın falan sıkıntı. zaten 125ler başlangıç motoru olarak geçiyor.


  • freetakilir  (11.04.16 17:12:43) 
ek olarak ekipmanlara da min. 1.5-2 bin ayırmayı unutma


  • mirty  (11.04.16 17:17:58) 
(bkz: ekşiteker)


  • captainmrg  (11.04.16 19:00:38) 
  • late viper  (11.04.16 19:47:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.