(3)
Nolacak Bu Doların Hali
Acayip tribe girdim 3 kuruş dolarım var düşecek mi çıkacak mı belli değil, Kasım ayına kadar vaktim var sonrasında bozdurup hepsini kullanmam gerekiyor(evleniyorum) Kafası basan arkadaşlara bir danışmak istedim, elbette sadece buradan gelecek cevaplara göre karar vermeyeceğim fakat yorumları almakta
Acayip tribe girdim 3 kuruş dolarım var düşecek mi çıkacak mı belli değil, Kasım ayına kadar vaktim var sonrasında bozdurup hepsini kullanmam gerekiyor(evleniyorum)
Kafası basan arkadaşlara bir danışmak istedim, elbette sadece buradan gelecek cevaplara göre karar vermeyeceğim fakat yorumları almakta fayda görüyorum.
0
bos gezenin bos ustasi (
11.04.16)
2016'nın ikinci çeyreğinden sonra yükselecek diyolla
0
Bu adam 2015 ağustosta konuştu dolar 3'ün üzerine çıktı. İyi bir ekonomist olduğundan değil, bizim bilemediğimiz bilgilere rahat eriştiği için.
www.bigpara.comBu da geçen haftaki açıklaması.
www.bigpara.comKısaca için rahat olsun Kasıma kalmadan 3 Tl civarını görür. Başbakan da değişcekmiş yakında, binali geliyo deyolla, bu da doları baya bi yukarı oynatır.
0
enflasyon olan ülkede, ülkesinde enflasyon olmayan para birimi değer kaybetmez.
0